
Suud ve Yemen rejimleri isyancı diye bebekleri katlediyor
Suudi Arabistan ve Yemen'in, Zeydî Müslümanların yaşadığı Saada şehrini hedef alan saldırıları aralıksız bir şekilde sürüyor.
20-11-2009

Suudi Arabistan ve Yemen'in, Zeydî Müslümanların yaşadığı Saada şehrini hedef alan saldırıları aralıksız bir şekilde sürüyor.
Yemen kaynaklarının bildirdiğine göre Suudi Arabistan, son 24 saat içerisinde Saada ve Saada'ya bağlı olan Melahit, Razah, Şada, Manzalah'a 100 füze fırlattı.
Suud ve Yemen ordusu, Saadalı bebekleri katletmeye devam ederken Yemen kaynakları, insanların kanını donduracak katliam görüntülerini yayınladı. Görüntüler, 17 Eylül 2009 tarihine ait. Yer, Saadalı mültecilerin sığındığı el Adi mülteci kampı..
Yemen savaş uçakları, savaş alanında 50 km uzaklıkta olan bu bölgeye füze yağdırdı. Füzelerin isabet ettiği yerde ölenlerin hepsi de kadın ve çocuk. Yaklaşık 70 kişi bu saldırıda can verdi. Bir o kadar da yaralı.
Saldırıda yakınlarını kaybedenlerin feryatları yürek parçalıyor. Hepsi de Yemen Devlet Başkanı Ali Abdullah Salih'e öfkeli. Çünkü bu bebeklerin katledilmesinden sorumlu olan kişi, Yemen Devlet Başkanı Ali Abdullah Salih.
Saldırıda tüm yakınlarını kaybeden bir Yemenli, katliama tepkisini şöyle dile getirdi: "70 cesedi köprünün altından çıkardık. Biz, Yemenliyiz. Fakat Yemen savaş uçakları, çocuklarımızı, dostlarımızı öldürdü. Hiçbir suç işlemedik. Biz, Abdullah Salih'in en büyük düşmanı olduk. BM ve İnsan Hakları Örgütleri, bizi tağut, zalim ve mücrim Abdullah Salih'ten kurtarsın."
(Kaynak: İsra Haber)
Gazze’deki hükümetten “toplu ölüm” uyarısı: Derhal koridor açılsın çağrısı
BM: Gazze’de savaşın başından bu yana en kötü insani durum yaşanıyor
Hiba, kız kardeşinin dört çocuğuna nasıl anne oldu?
Gazze, ulusal sınırların kurbanıdır
Filistinli gruplardan genel grev çağrısı
Siyonazi rejiminden Gazze'de yine okul katliamı: 27 Filistinli katledildi
İstanbul Mısır Konsolosluğu önünde "Refah Kapısı" eylemi
Siyonazi çetesinden Gazze saldırılarını genişletme kararı
Makaleler
Hava Durumu