
Pazar yeri vuran siyonist çete, 17 Gazzeliyi katletti
Şucaiyye pazar yeri katliamıyla birlikte dün katledilenlerin sayısı 80'i buldu.
31-07-2014

Siyonist canavarlar Gazze halkını yıldırmak ve teslim olmaya zorlamak amacıyla ateş yağdırmaya ve kan kusmaya devam ediyorlar. Bugün ikindi vaktinde de Şucaiyye'de insanların pazarda bulundukları sırada pazar yerini hedef alan bir saldırı gerçekleştirdiler. Haberin verildiği ana kadar 17 kişinin şehit olduğu 200 kişinin de yaralandığı bildirildi.
Olaya şahit olanların verdiği bilgilere göre işgalciler saldırıyı karadan top mermileriyle, planlı bir şekilde ve özellikle pazara çıkmış bir kalabalığı hedef alarak gerçekleştirdiler. Saldırıda kalabalığın üzerine arka arkaya üç top mermisi atıldı.
Son Şucaiyye pazar yeri katliamıyla birlikte işgalci canavarların bugün (30 Temmuz Çarşamba) gerçekleştirdikleri vahşi saldırılarda şehit edilenlerin sayısı 80'i bulurken yüzlerce insan da yaralandı. İşgalcilerin Ramazan bayramını Gazze'nin tamamen kana boyandığı günlere dönüştürmek amacıyla gerçekleştirdikleri vahşi saldırılarda dün de 145 insan şehit edilmişti.
(Filistin Enformasyon Merkezi)
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler
Rejimi çökertemedik, "Venezuela modeli" verelim!
Sözde ateşkes: Gazze’de dün 14 Müslüman katledildi
Lawrence Kudüs'te hem hoca hem haham kılığına girmiş
İktibas ve Cemre Derneği ortaklığında Gazze’de ilk çadırlar kuruldu
Hamas: Siyonist çetenin hapishanelerindeki Filistinli kadınlar darbediliyor, başörtüleri zorla çıkarılıyor
Gazze’de Yağmur Yağarken Vicdanlar Çöktü
Hamas, Batı Şeria’da yeni 19 yahudi yerleşimine tepki gösterdi
Garantörlük safsatası
Makaleler
Hava Durumu






























































