İslam Partisi: Hepimizi öldürseniz de direniş sürecek

Azerbaycan'da hicab yasağına karşı çıkmasından dolayı İslam Partisi başkanı Samedov'un tutuklanması hicab direnişini güçlendirdi.

23-01-2011


Azerbaycan'da hicab yasağına karşı çıkmasından dolayı İslam Partisi başkanı Samedov'un tutuklanması hicab direnişini güçlendirdi.

Azerbaycan İslam Partisi sözcüsü Natık Kerimov, düzenlediği basın toplantısında, Azerbaycan'ın bir hukuk devleti olmadığını ve Azerbaycan halkın haklarının elinden alındığını, rejimin muhaliflerini sindirmek için aleyhlerinde kullanmak üzere silah yerleştirerek komplolar kurduğunu söyledi.

Bu komplonun İslam Partisi'ne karşı sıkça kullanıldığını belirten Natıkov, İslam Partisi Başkanı Samedıv'un Aliyev'e karşı yaptığı konuşmanın arkasında durarak, "O konuşmasında haklıydı ve partimizin görüşünü yansıtmaktadır” dedi.

Aliyev rejiminin baskı ve zulümlerinin kendilerini yıldıramayacağını ve mücadelelerine devam edeceklerini belirten Natıkov, “Bizi korkutamazlar, biz mücadelemize devam edeceğiz. Eğer bizi öldürüp ortadan kaldırsalar bile bizim yerimize yeni nesiller gelecektir” diyerek zalimAliyev yönetimine meydan okudu.

(Kaynak: Abna.ir)

Etiketler : #İslam   #Partisi:   #Hepimizi   #öldürseniz   #de   #direniş   #sürecek   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN