
Azerbaycan hicap yasağından vaz geçiyor iddiası
Azerbaycan'da yayın yapan Faktxeber sitesi, başörtüsü yasağına karşı gösterilen tepkilerden çekinen Aliyev'in yasağın iptali yönünde karar verdiğini ileri sürdü.
07-01-2011

Azerbaycan'da yayın yapan Faktxeber sitesi, başörtüsü yasağına karşı gösterilen tepkilerden çekinen Aliyev'in yasağın iptali yönünde karar verdiğini ileri sürdü.
Faktxeber'ın haberine göre, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Azerbaycan parlamentosu Milli Meclisi'ne başvurarak okullardaki başörtüsü yasağı sorunun çözülmesi için adım adılmasını istedi.
Habere göre, Azerbaycan eğitim bakanlığının ülkede büyük bir rahatsızlık ve kitlesel tepkilere yol açan hicab yasağının daha büyük tepki ve gelişmelere yol açmaması için, İlham Aliyev parlamento ve ilgili makamlara sorunun giderilmesi için talimat vererek bir çıkış yolunun bulunmasını istedi.
Diğer yandan Kafkasya Müslümanları İdaresi Başkanı Allahşükür Paşazade'nin hicab yasağının halledilmesi için girişimlerde bulunduğu belirtiliyor.
Paşazade'ye yakın isminin açıklanmasını istemeyen bir kaynak bu konuda kesin bir sonuca varılmadığını ancak, sorunun giderilmesi için çalışıldığını söyledi.
(Kaynak: Velfecr)
"İsrail" ilhak sürecini sürdürüyor ve bunu durdurmanın bir yolu var
Hamas: Kriz sona erdirilip yardımlar ulaştırılırsa müzakerelere katılmaya hazırız
Gazze Sağlık Bakanlığı: Yardımlar göstermelik, açlık büyüyor
Hanzala gemisine korsan siyonazi baskını
Siyonazi çetesi Gazze'de 85 Filistinliyi daha katletti
The Guardian: Gazze’ye atılan bombaları Amerikan Boeing firması üretiyor, Avrupalı şirketler de parça tedarikçisi
Ümmetleşme mi, Uluslaşma ve Aparatlaşma mı?
"İslam işbirliği" değil, emperyalizm ve siyonizmle işbirliği teşkilatı (HABER-VİDEO)
Makaleler
Hava Durumu