
ABD'de yılda 200 bin kişi İslam'la şerefleniyor
El-Alem kanalı “New York Times” gazetesinde çıkan bir habere değinerek “İslam, Meksikalı, İspanyol ve Kübalılar dahil ABD'de yaşayan göçmenler arasında git gide yaygınlık kazanıyor” dedi.
11-01-2011

İslami örtünme şekli Amerikan toplumunda çeşitli kesimler arasında hızla yaygınlık kazanırken,Müslüman olan Amerikalıların sayısı da inanılmaz şekilde artışta!.
El-Alem kanalı “New York Times” gazetesinde çıkan bir habere değinerek “İslam, Meksikalı, İspanyol ve Kübalılar dahil ABD'de yaşayan göçmenler arasında git gide yaygınlık kazanıyor” dedi.
Aynı habere göre “New York Times” ayrıca, ABD'de Müslüman olanların çoğunun İspanyol asıllı olduklarını ve genel olarak bu ülkede İslam dinini kabul eden nüfusun yıllık olarak 200.000'e yaklaştığını vurguladı.
“El-Alem” haberinin son bölümünde ABD'de bugün, 7 ila 9 milyon Müslümanın yaşadığını ve bu kesimin ülkede önemli bir azınlığı oluşturduğunu hatırlattı.
(Kaynak: Farsnews)
Gazze’ye yönelik medya karartması sürüyor
Siyonazi işgal ordusunun Suriye’deki işgali genişliyor
Modern Mitleri Yıkan, Putları Kıran, Ümmeti Uyandıran Mübarek Cihad: Aksa Tufanı
Trump-Netanyahu planı: İşgali yenilemek ve kalıcı hale getirmek
Bir Erdal Bayraktar geçti bu dünyadan
Siyonazi vahşeti Gazze'de 65 bin 208 can aldı
Ersin Çelik, Sumud Filosu'ndaki son gelişmeleri aktardı: İnsanlık yelken açtı
Büyük Gazze İstişare Toplantısı Sonuç Değerlendirmesi yayınlandı
Makaleler
Hava Durumu






























































