Yoğun bakımdaki Uğur Süleyman Söylemez'e dua çağrısı

31 Mayıs günü siyonist saldırganlar tarafından Mavi Marmara gemisine düzenlenen saldırıda önce hayatını kaybettiği haberi gelen, fakat ardından yaşadığı ancak beyninden ağır bir şekilde yaralandığı haberi alınan Uğur Süleyman Söylemez ağabeyin durumu hala ciddiyetini korumaktadır. Ankara Atatürk Hastanesi'nde yatmakta olan abimiz için dua edelim.

31-08-2010


31 Mayıs günü siyonist saldırganlar tarafından Mavi Marmara gemisine düzenlenen saldırıda önce hayatını kaybettiği haberi gelen, fakat ardından yaşadığı ancak beyninden ağır bir şekilde yaralandığı haberi alınan Uğur Süleyman Söylemez ağabeyin durumu hala ciddiyetini korumaktadır. Ankara Atatürk Hastanesi'nde yatmakta olan abimiz için dua edelim.

Uğur Süleyman Söylemez abimiz saldırı sonrasında beyninden ağır bir şekilde yaralanmış ve bir müddet siyonist çetenin hastanelerinde kaldıktan sonra özel bir uçakla Ankara Atatürk Hastanesi'ne getirilmişti.

Halen aynı hastahanenin Beyin Cerrahisi Anabilim Dalı'nda yoğun bakımda yatmakta olan Uğur Süleyman Söylemez abimizin durumu ciddiyetini koruyor. Yüce Allah'tan, abimize ve halen tedavi gören diğer yaralı kareşlerimize acil şifalar diliyoruz.

Etiketler : #Yoğun   #bakımdaki   #Uğur   #Süleyman   #Söylemez'e   #dua   #çağrısı   
YORUMLAR
  • mehmet maksut   01-09-2010 23:49

    rabbim hayırlı şifalar ve ömürler versin.ailesine ve ankaradaki tüm dostları sabırlar versin... rabbimiz; bize her halukarda seni anabilmeyi ve senle olabilmeyi bizlere lutfet ve bizlere cennetini lütfet

  • OrhanAlbyrak   01-09-2010 08:17

    Rabbimiz ona hayırlı şifalar versin.

  • hikmet erturk   31-08-2010 22:49

    Allah inşallah müslümanlara bağışlasın.Acil şifalar versin.

  • zülküf arslan   31-08-2010 19:18

    Alemlerin rabbi olan rabbimiz kardeşimizin hakkında şifanın hayırlısını versin ve onada bizede rahmet etsin...

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN