
Yine ABD, yine çocuk katliamı
Direnişçilerle baş edemeyen katil Amerika çocukları katlediyor. İşgalci-terör devleti ABD, son günlerde Taliban karşısında verdiği ağır kayıpların acısını halktan çıkarmaya başladı.
07-08-2009

Helmand eyaletine bağlı Garmser bölgesindeki bir düğün konvoyu ile Kandahar kentine getirmek üzere salatalık yükleyen çiftçilerin aracı ABD savaş uçaklarının bombardımanına maruz kaldı. Her iki saldırıda, çoğu çocuk 26 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda sivil de yaralandı.
Irak’tan sonra Afganistan’da da bataklığa saplanan ABD önderliğindeki işgal güçleri, Taliban karşısında yediği darbelerin ve kayıpların acısını sivillerden çıkarıyor. İşgal gücü ABD, Afganitan’da dün iki katliama daha imza attı. Helmand eyaletine bağlı Garmser bölgesindeki bir düğün konvoyu ile Kandahar kentine getirmek üzere salatalık yükleyen çiftçilerin aracı ABD savaş uçaklarının bombardımanına maruz kaldı. Her iki saldırıda, çoğu çocuk 26 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda sivil de yaralandı. Aşağılık katil ABD sözcüsü ise saldırıları doğrulayarak, “Hedeftekiler Taliban direnişçileriydi” açıklamasında bulundu.
İLK SALDIRI SALATALIK ARACINA
Dün İşgal gücü ABD ordusuna ait savaş uçakları, bir minibüsü hedef aldı. Yerel polis kaynakları, saldırıda ölen 5 kişinin araca salatalık yükleyen çiftçiler olduğunu duyurdu. Polis Şefi Niyaz Muhammed Serhadi, kırsal Dari bölgesinden Kandahar kentine getirmek üzere salatalık yükleyen 5 çiftçinin hava saldırısı sonucu hayatını kaybettiğini belirtti. Amerikan Ordusu Sözcüsü Kıdemli Yüzbaşı Christine Sidenstricker ise, söz konusu kişilerin patlayıcı yüklediklerine inandıklarını belirtti. Katil işgalci ordusu sözcüsü, Apache helikopterinin kaydettiği görüntülerin izlenerek konunun açıklığa kavuşturulacağını ifade etti.ABD, ikinci kanlı saldırısını ise Helmand eyaletinde gerçekleştirdi. ABD askerlerinin, Taliban direnişçilerinin geçişini önlemek için Afganistan'ın güneyinde yol kenarına yerleştirdiği bir bombanın düğün konvoyunun geçtiği sırada patlaması sonucu 21 sivil hayatını kaybetti, 5'i de yaralandı. Helmand eyaletine bağlı Garmser bölgesindeki olayda ölenler arasında kadın ve çocuklar da bulunuyor.
(Kaynak: Vakit)
Hamas, Batı Şeria’da yeni 19 yahudi yerleşimine tepki gösterdi
Garantörlük safsatası
Gazze, samimi olanlarla sahtekar olanları birbirinden ayrıştırdı (HABER-VİDEO)
BMGK KARARI: KUZUYU KURDA TESLİM ETMEK
Ruth James: Filistinlilerin masada olmadığı bir Gazze ateşkesi ihanettir
Malatya'dan Yükselen Çağrı: Kürecik NATO Radarı Kapatılsın
Gazze’ye yönelik medya karartması sürüyor
Siyonazi işgal ordusunun Suriye’deki işgali genişliyor
Makaleler
Hava Durumu

































































