
Van'da yeni deprem: 18 bina ve gazetecilerin kaldığı otel yıkıldı
Van'da meydana gelen 5,6 şiddetindeki depremde bir otel ve dersane yıkıldı.
10-11-2011

Van'da 5,6 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezinden alınan bilgiye göre, saat 21.23'te merkez üssü Van'ın Edremit ilçesi olan 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'nde bulunan Bayram Oteli ile bir dersane binası yıkıldı.
Yıkılan otelin, genellikle bölgeye gelen gazeteciler ile yardım ekipleri tarafından kullanıldığı öğrenildi.
Bu arada, kent merkezindeki bazı kerpiç binaların da depremin ardından yıkıldığı görüldü.İl Afet Acil Durum Müdürlüğünden bölgeye çok sayıda arama-kurtarma ekibi sevk edilirken, Erciş'te bulunan ekiplerin de Van merkeze çağrıldığı kaydedildi.
Öte yandan, Türk Kızılayı'ndan yapılan açıklamada, Van'da meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremden sonra ülke genelindeki lojistik depolarda bulunan 15 bin çadırın araçlara yüklenmesi emri verildiği belirtildi.
Ekiplerin alana sevk edildiği ifade edilerek, bölgedeki gelişmelerin yakından takip edildiği bildirildi.
(Kaynak: Dünya Bülteni)
Kapitalizmin 1, İslam’ın 365 Günü Babalar Günü
Musallanın sessiz vaazı
Almanya’nın BMGK’de tarihi yenilgisinin nedeni
KÜRT KADINININ İFFETİ, KARUN ŞIMARIKLIK VE EDEPSİZLİĞİ
Bayramımız mübarek olsun
Şiddet sarmalındaki gençlik ve sorumluluğumuz
Bugünün İki Mezhebi: Amerikan Hasımlığı - Amerikan Hısımlığı
İslamizasyon, Aşamalar Katediyor
Makaleler
Hava Durumu



































































