Tüm çocukları siyonistlerce katledilen babanın yürek yakan feryadı

"5 kızım vardı, beşini de kaybettim. Şimdi geride ne kızım ne de çocuğum kaldı, şehid oldular. Bu çocukların ne suçu vardı. Sadece okula gidiyor, Kur'an öğrenmekten başka bir şey yapmıyorlardı."

01-01-2009


İslam ve Hayat

Soykırımcı işgal çetesinin bombalarıyla harabe şehir haline gelen Şehid Gazze'de birçok ocağa ateş düşmüş durumda. Özellikle de, 5 evladını birden son siyonist saldırılarda kaybeden Ahmed Hasan isimli Gazzeli kardeşimizin acısını kelimelerle ifade etmek mümkün değil. 

Siyonist katillerin vahşi saldırıları halen sürerken, Türkiyeli Müslümanların yardımlarını sıcağı sıcağına Gazze'ye ulaştıran İHH ekiplerinin kendisine ulaşıp yardımda bulunduğu Ahmed Hasan isimli acılı baba, siyonist katillere lanet ediyor.

İHH'nın web sitesinde yer alan habere göre, Ahmed Hasan, duygularını "5 kızım vardı, beşini de kaybettim. Şimdi geride ne kızım ne de çocuğum kaldı, şehid oldular. Bu çocukların ne suçu vardı. Sadece okula gidiyor, Kur'an öğrenmekten başka bir şey yapmıyorlardı. Anlamıyorum gerçekten, bir anlam veremiyorum." şeklinde dile getiriyor.

Etiketler : #Tüm   #çocukları   #siyonistlerce   #katledilen   #babanın   #yürek   #yakan   #feryadı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN