
Tüm çocukları siyonistlerce katledilen babanın yürek yakan feryadı
"5 kızım vardı, beşini de kaybettim. Şimdi geride ne kızım ne de çocuğum kaldı, şehid oldular. Bu çocukların ne suçu vardı. Sadece okula gidiyor, Kur'an öğrenmekten başka bir şey yapmıyorlardı."
01-01-2009

İslam ve Hayat
Soykırımcı işgal çetesinin bombalarıyla harabe şehir haline gelen Şehid Gazze'de birçok ocağa ateş düşmüş durumda. Özellikle de, 5 evladını birden son siyonist saldırılarda kaybeden Ahmed Hasan isimli Gazzeli kardeşimizin acısını kelimelerle ifade etmek mümkün değil.
Siyonist katillerin vahşi saldırıları halen sürerken, Türkiyeli Müslümanların yardımlarını sıcağı sıcağına Gazze'ye ulaştıran İHH ekiplerinin kendisine ulaşıp yardımda bulunduğu Ahmed Hasan isimli acılı baba, siyonist katillere lanet ediyor.
İHH'nın web sitesinde yer alan habere göre, Ahmed Hasan, duygularını "5 kızım vardı, beşini de kaybettim. Şimdi geride ne kızım ne de çocuğum kaldı, şehid oldular. Bu çocukların ne suçu vardı. Sadece okula gidiyor, Kur'an öğrenmekten başka bir şey yapmıyorlardı. Anlamıyorum gerçekten, bir anlam veremiyorum." şeklinde dile getiriyor.
Modern Mitleri Yıkan, Putları Kıran, Ümmeti Uyandıran Mübarek Cihad: Aksa Tufanı
Trump-Netanyahu planı: İşgali yenilemek ve kalıcı hale getirmek
Bir Erdal Bayraktar geçti bu dünyadan
Siyonazi vahşeti Gazze'de 65 bin 208 can aldı
Ersin Çelik, Sumud Filosu'ndaki son gelişmeleri aktardı: İnsanlık yelken açtı
Büyük Gazze İstişare Toplantısı Sonuç Değerlendirmesi yayınlandı
Malatya'da NATO üsleri kapatılsın çağrısı
"İslam İşbirliği Teşkilatı" demek doğru mu?
Makaleler
Hava Durumu