Suriyeli Müslüman genci diri diri toprağa gömdüler (VİDEO)

Beşşar Esed’e bağlı güçlerin Suriyeli muhalif bir Müslümanı toprağa diri diri gömdüklerinin yer aldığı aşağıdaki görüntü yaşananları gözler önüne seriyor.

26-04-2012


Suriye’de Baas rejiminin zulmü sınır tanımıyor. Son zamanlarda yeniden gelen katliam haberlerine vahşet görüntüleri eşlik ediyor.

BM gözlemcilerinin girdiği ülkede her gün onlarca kişi katledilmeye devam ederken ekranlara yansıyan katledilmiş çocuk, kadın görüntüleri yürek dağlıyor. Ancak yaşanan zulmü engellemeye yönelik insanlık halen harekete geçmedi.

Diri Diri Toprağa Gömdüler

Beşşar Esed’e bağlı güçlerin Suriyeli muhalif bir Müslümanı toprağa diri diri gömdüklerinin yer aldığı aşağıdaki görüntü yaşananları gözler önüne seriyor.

Humus’ta boğazına kadar toprağa gömülmüş gence Esed’in askerleri hakaretler ve küfürler yağdırıyorlar. Nefes almakta zorlanan gence “Beşşar’dan başka ilah yoktur!” dedirtmeye çalışan askerlere genç, zorlukla nefes almasına rağmen “Ya Allah” ve “Allah’tan başka ilah yoktur!” nidalarıyla, kelime-i şehadet getirerek cevap veriyor.

İnsanlıktan hiçbir nasibi almamış bir rejimin askerleri bunun üzerine Müslüman gencin açıkta kalan başını da toprağa gömerek vahşice katlediyorlar.

İşte insanlığın toprağa gömüldüğü o görüntüler:

Lütfen çocuklarınıza bu görüntüleri seyrettirmeyin. 

Etiketler : #Suriyeli   #Müslüman   #genci   #diri   #diri   #toprağa   #gömdüler   #(VİDEO)    
YORUMLAR
  • mustafa    30-04-2012 12:31

    değerli editöre selamlarımı ilettikten sonra şunları söylemekte yarar görüyorum. kurduğum cümlelerde baasın zalim melun belam tağut olan esadın masum olduğunu mu söyledimki bu hatırlatmaları bana yapıyorsunuz.? burada ifade etmek istediğim şey gayet açık abd a.b nato tc ve tek millet olan zalimler eğer bu konuda esadın devrilmesi konusundaittifak ettilerse bunda müslümanların hayrına bir şey aranmaz. velevki varsada ölümler azalmaz asla azalmaz zalim esad gitse bu ölümler durmayacak, müslümanlar kullanılmaya devam edcektir. doğrusu bu konularda diğer çevrelere nazaran nispeten duyarlı olan bu sitenin bu konuda bana bir cevap vermesi dolayısı ile görüşüme katılmaması genel yayın politikalrı ile örtüşmediğini düşünüyor manidar buluyorum, bu duygularla sizleri alaahu azimüşşana emanet ediyorum. (bi önceki kayyu cümlelerinin içinde yeraldığı yorumumu yayınlarsanız sevinirim parçalı olunca yanlış anlaşılır yada tam anlaşılamaz) wesselam EDİTÖRÜN NOTU: Mustafa kardeş, Esed'in gitmesini Türkiye'nin istedği doğru ancak BD ve siyonist rejimin Esed'in gitmesini istemediğine dair çok ciddi karineler var. Bu konuyla ilgili onlarca analiz yayınlandı medyada. Bir de bunları dikkate alın.

  • mustafa   30-04-2012 11:01

    EDİTÖRÜN NOTU: Mustafa bey, Hama katliamını bilmesek, Humus'ta yaşanan onca vahşeti bilmesek bu komplo teorilerinize inanabilirdik, acnak Baas rejiminin ne kadar alçak, el kanlı, insanlık düşmanı bir rejim olduğunu bildiğimiz için bu görüntülerin mizansen olduğu iddianız bir şey ifade etmiyor. Velev ki bu görüntüler mizansen olsun, bu Baas rejiminin zalim ve katil olduğu gerçeğini değiştirir mi? Hama'da 1982 yılında ve Humus'ta geçen ve bu yıl yaşanan katliamlar da mı Calliou çizgi filmi gbi kurgu sizce, ne dersiniz?

  • mustafa   28-04-2012 14:09

    selam allahın salih kulları üzerine olsun kanaatimce bu olayların içyüzünü ortaya çıkaramayanlar, anlamayanlar, öncelikle kayyu çizgi filmini izlesin olabilirki onlara bir ufuk verir. unutmadan şunuda söylemeliyimki suriyede zulüm var ve devam ediyor. müslümanlar tarihin nesnesi olmayada devam ediyor. pasif, edilgen ve sürekli yok sayılan müslümanlar. bir çözüm üretemiyor. suriyeye ve politikalarına karşı çıkmanın para etmediğini, müslümanların yaptırım gücü olmadığını kullanıldığını bilmekte yarar var. belkide zor aşamaları ve zamanları yaşasaydık bu kadar basit bir duruma düşmezdik rahat ortamların işte böyle bir zararı ve rehavete büründürdükleri gerçeği bu kadar yalın. zalim esad ve zalimlerin postası konumundaki işbirlikçilerinin kahroldukları günü görme dileklerimle. selam ile

  • ayhan   28-04-2012 13:01

    merve hanım çok haklısınız, zaten bu video için fake deniyor. cnn-elcezire ortak yapımı bir kısa film sanırım.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN