Suriye'de muhalifler arasında büyük birleşme

Suriye'de rejime karşı savaşan en büyük cemaatlerdin biri olan Ahrar Şam İslam hareketi, Liva Hak ve Kürt İslam Cephesi ile birleştiklerini duyurdu. İşte tarafların yaptığı o ortak açıklama...

09-12-2014


Halkımıza ve Ümmetimize Mübarek Olsun...

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla...

Allah (c.c)'nin " Allah'ın ipine sımsıkı sarılın, ayrılığa düşmeyin" emriyle, Cihadımızda Şehidlerimizin ve Şehit Komutanlarımızın yolunu devam ettirdiğimizin göstergesi olarak, Suriye Halkının içerisinde Arabıyla, Kürdiyle ya da diğer kavimleriyle kardeş ve tek vücut olduğunun anlaşılması, Muhasara altındaki Humus'tan çıktıktan sonra Cihadımızın ve bu yoldaki mücadelemizin devam ettiğinin göstergesi olarak Ahrar Şam İslam Hareketi, Liva Hak (Hak Tugayları) ve Kürt İslam Cephesi olarak Ahrar Şam İslam Hareketi adı altında birleştiğimizi ilan ederiz. 

Bu birliktelikle isimler ve oluşumlar bir tarafa bırakılmış yepyeni bir ruh, daha güçlü bir Hareket haline gelinmiştir. Bu birliktelik mübarek Şam topraklarında cihat eden birliklerin birleşmesi için bir önemli bir adım olmuştur. Değerli halkımıza sözümüz odur ki; Allah’ın izniyle halkımızın vefalı Mücahitleri ve hayırlı evlatları olarak kalacağız. Zalim Rejimi devirene kadar, Suriye topraklarında İslam Şeriatının gölgesinde temel haklarımızı ve haysiyetimizi kazanana kadar mübarek direnişimiz devam edecektir.

(timetürk)

Etiketler : #Suriye'de   #muhalifler   #arasında   #büyük   #birleşme    
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN