Soykırım endüstrisinden beslenen siyonist çete, Şabat'ta soykırım yaptı

Soykırım endüstrisinden beslenen siyonist işgal çetesi, günlerdir Gazze'ye düzenlediği saldırıların ardından Musevilerin kutsal saydığı cumartesi (Şabat) sabahı kente girdi. Tank ve buldozerler eşliğinde saldırıya geçen katiller sürüsü, aralarında 1 haftalık bebeğin de bulunduğu 61 Filistinliyi katletti. 1 Mart 2008 katliamı, Gazze’nin son kırk yıllık tarihinin en büyük katliamı oldu.

02-03-2008


İşgalci Siyonistlerin 1 Mart 2008 tarihinde gerçekleştirdikleri vahşi saldırıda şehit edilen Filistinlilerin sayısı 61’e ulaştı. Yaralananların sayısı ise 160’a çıkmış durumda. 1 Mart 2008 katliamı, Gazze’nin son kırk yıllık tarihinin en büyük katliamı oldu.

İşgalci Siyonistler Batı Yaka bölgesinde yakın tarihte bundan daha büyük katliamlar gerçekleştirmişlerdi. Örneğin Cenin katliamında, her taraftan kuşatmaya alınan yüzlerce insan topluca şehit edilmişti. El-Halil’de Hz. İbrahim Camisi’nde bir Ramazan sabahı, insanların sabah namazı kıldıkları sırada Siyonist Doktor Barush Goldstien’ın arkadan otomatik silahlarla tarama yapması neticesinde 67 insan şehit edilmişti. Fakat Gazze’de 1967 Haziran savaşından buyana gerçekleştirilen en büyük katliam 11’i çocuk 61 insanın şehit edildiği, 160 insanın da yaralandığı 1 Mart 2008 katliamı oldu.

İşgalci Siyonistlerin dün gerçekleştirdikleri büyük katliamdan önceki üç gün içerisinde de toplam 37 kişi şehit edilmişti. Böylece Gazze’de dört gün içinde şehit edilen Filistinli sayısı 98’e ulaşmış oldu. Bu vahşi katliamlarla Siyonist saldırganlar adeta insan topluluğuna dalmış aç kurtlar sürüsü gibiydi. Önlerine çıkan her şeye saldırıyor, kundaktaki bebekten bastonlu dedelere kadar hareket halinde olduğunu fark ettikleri her insanı öldürüyorlardı.

Siyonist saldırganların saldırmada, öldürmede, bebeklere varıncaya kadar bütün insanları katletmede bu derece cüretkâr davranmalarının sebebi ise insanlığın sessizliği ve özellikle İslâm âleminin içine düşmüş olduğu zilletti. Çünkü onlar biliyorlardı ki bugün birileri kendilerine karşı göstermelik kınama mesajları yayınlasalar da yarın cumhurbaşkanları bir İslâm beldesine “davet” edilecek, ayaklarının altına kırmızı halılar serilecek ve hatta parlamentosunda ayakta alkışlanacaktı. Yine onlar biliyorlardı ki Savunma bakanlarının, İslâm âlemine önderlik etmesi beklenen ülkeyle imzaladığı askerî anlaşmalar geçerliliğini koruyordu. Gazze’de kundaktaki bebeklerin üzerine ateş yağdıran pilotları dün olduğu gibi yarın da o ülkenin en büyük ovasının semalarında tatbikat uçuşları yapabileceklerdi. (Filistin Haber.com)

Etiketler : #Soykırım   #endüstrisinden   #beslenen   #siyonist   #çete   #   #Şabat'ta   #soykırım   #yaptı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN