
Siyonistler Gazze'ye yardım konvoyunu engelledi
Siyonist işgalciler, ambargo altındaki Gazze'ye ulaşan kısıtlı miktardaki yardıma bile tahammül edemiyor. İnsani yardım malzemeleri ve bazı gıda maddelerini taşıyan kamyonların Gazze'ye girişini engelleyen yüzlerce siyonist, Erez sınır kapısını abluka altına aldı.
23-06-2009

Siyonist işgalciler ambargo altındaki Gazze'ye ulaşan kısıtlı miktardaki yardıma bile tahammül edemiyor. İnsani yardım malzemeleri ve bazı gıda maddelerini taşıyan kamyonların Gazze'ye girişini engelleyen yüzlerce siyonist, Erez sınır kapısını abluka altına aldı.
İsrail askeri Gilad Şalit'in kaçırılmasının 3. yıldönümünü bahane eden İsrailli eylemcilerin Gazze'ye giriş yapılan diğer iki sınır kapısında da yardımların girişine engel olduğu açıklandı.
İsrailli bazı ulaştırma şirketlerinin de Gazze'ye yardım taşımayı reddettiği gelen haberler arasında...
FİLİSTİNLİLER YARDIMI ENGELLEYEN SİYONİSTLERE KARŞI
Öte yandan, siyonistlerin kendilerine gönderilen kısıtlı miktardaki yardımı engellediği haberini alan Gazzeliler de sınır kapısına gelerek ablukayı protesto etti.
Gilad Şalit ile ilgili sloganlara yıllardır siyonist işgal hapishanelerinde tutulan yakınlarının isimlerini haykırarak cevap veren Filistinliler, Şalit'in serbest kalması için önce İsrail'in 'kaçırdığı' binlerce Filistinli'nin serbest bırakılmasını istediler.
"Şalit'in babasına, benim oğlum ve onun gibi binlerce Filistinli siyonist işgal hapishanelerinden çıkana kadar oğlunun serbest kalamayacağını söylüyorum" diyerek seslenen Musa Bedevi, İsrail ambargosuna karşı eylem yapmaktan vazgeçmeyeceklerini de kaydetti.
Hamas da, Şalit'in serbest bırakılması için siyonist hapishanelerinde bulunan çoğunluğu kadın ve çocuk bin 450 Filistinli'nin serbest bırakılmasını talep ediyor.
(Kaynak: Dünya Bülteni)
"İsrail" ilhak sürecini sürdürüyor ve bunu durdurmanın bir yolu var
Hamas: Kriz sona erdirilip yardımlar ulaştırılırsa müzakerelere katılmaya hazırız
Gazze Sağlık Bakanlığı: Yardımlar göstermelik, açlık büyüyor
Hanzala gemisine korsan siyonazi baskını
Siyonazi çetesi Gazze'de 85 Filistinliyi daha katletti
The Guardian: Gazze’ye atılan bombaları Amerikan Boeing firması üretiyor, Avrupalı şirketler de parça tedarikçisi
Ümmetleşme mi, Uluslaşma ve Aparatlaşma mı?
"İslam işbirliği" değil, emperyalizm ve siyonizmle işbirliği teşkilatı (HABER-VİDEO)
Makaleler
Hava Durumu