Siyonistlerin saldırısında şehid sayısı 9'a çıktı

Siyonist rejim hava kuvvetlerine bağlı savaş uçakları Gazze'ye gerçekleştirdikleri hava bombardımanlarında 9 Filistinli mücahidi şehid etti.

21-06-2012


Siyonist rejim güçlerinin üç gündür Gaze'ye yönelik gerçekleştirdiği bombardımanlarda, şehid sayısının 9'a çıktığı bildirildi.

Siyonistlerin Filistin İslami Cihad Hareketi’ne mensup mücahidleri hedef aldığı belirtilirken, misilleme operasyonlarına karşı siyonistlerin alarma geçtikleri açıklandı.

Siyonist rejim askeri kaynakları, saldırıya hedef olan Filistin İslami Cihad mücahidlerinin İsrail’e yönelik operasyon hazırlığı içinde olduklarını ileri sürerken, ilk bombardımanın bir motorsiklete yapıldığı, İsraillilere yönelik son eylemlerin sorumlusu olduğu ileri sürülen motordaki 20 yaşlarındaki iki Filistinlinin öldürüldüğü ileri sürüldü.

İsrail, Mayıs ayının sonunda bir İsrail askeri ile bir İsraillinin sniper atışı ile öldürülmesinden Filistin İslami Cihad mücahidlerini sorumlu tutuyordu.

İsrail kaynakları şehid edilen Muhammed Şabat ve İsmail Ebu Quda adlı iki Filistinli’nin 1948 işgal topraklarına sızarak İsraillilere karşı operasyon düzenlemeyi planladıklarını belirtirken, ikinci hava bombardımanında şehid edilen diğer iki Filistinlinin de İslami Cihad hareketine mensup oldukları ve İsrail hedeflerine saldırı hazırlığı içinde oldukları ileri sürüldü.

4 Filistinlinin şehid edilmesinin ardından Filistin İslami Cihad’ın büyük misillemesinden korkan İsrail’in tüm sınır boyunca askeri birliklerini alarma geçirdiği belirtildi.

(Kaynak: Velfecr)

Etiketler : #Siyonistlerin   #saldırısında   #şehid   #sayısı   #9'a   #çıktı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN