
Siyonistlerden Kudüs'te yıkım zulmü
Siyonist işgal rejimi, Doğu Kudüs'te bulunan 40 Filistinliye evinin yıkılacağını tebliğ etti ve tahliye için 2 Mart'a kadar süre tanıdı
24-02-2014

İsrail işgal güçlerine bağlı yönetim ekiplerinin, Kudüs'ün doğusunda yer alan el-Ayzeriyye beldesindeki 40 Filistinliye, evlerini yıkım ve boşaltma kararı tebligatı dağıttığı bildirildi.
Siyonist işgal ordusu destekli sivil yönetim ekipleri beldeye baskın düzenleyerek, Ayzeriyye beldesine bağlı Cebel el-Baba bölgesinde yaşayan 40 aileye, evlerinin yıkımı ve boşaltılması kararının tebligatını dağıttı. Kararda, ailelere emri yerine getirmeleri için 2 Mart'a kadar süre tanındığı belirtildi.
Bu arada, Filistin ile İsrail arasındaki ayrım duvarına karşı aktivist Hani Halebiyye, yaptığı basın açıklamasında, Cebel el-Baba bölgesinde inşa edilen tüm yapıların yıkım tehdidi altında olduğunu söyledi.
İsrail hükümetinin, "Maale Adumim" Yahudi yerleşim birimini genişletmek amacıyla Cebel el-Baba'yı ele geçirmeye çalıştığı ifade ediliyor.
(Dünya Bülteni)
Gazze’deki hükümetten “toplu ölüm” uyarısı: Derhal koridor açılsın çağrısı
BM: Gazze’de savaşın başından bu yana en kötü insani durum yaşanıyor
Hiba, kız kardeşinin dört çocuğuna nasıl anne oldu?
Gazze, ulusal sınırların kurbanıdır
Filistinli gruplardan genel grev çağrısı
Siyonazi rejiminden Gazze'de yine okul katliamı: 27 Filistinli katledildi
İstanbul Mısır Konsolosluğu önünde "Refah Kapısı" eylemi
Siyonazi çetesinden Gazze saldırılarını genişletme kararı
Makaleler
Hava Durumu