Siyonistler cami çıkışı füze yağdırdı: 18 şehid

Siyonist işgal güçleri bu gece (12 Temmuz Cumartesi) Gazze'nin Şaaf bölgesinde bir camiyi ve el-Betaş ailesinin evini hedef alarak büyük bir katliam daha gerçekleştirdiler. El-Betaş ailesine ait evin ve hemen bitişiğindeki el-Harameyn camisinin insanların teravih namazı kılıp çıkmakta oldukları sırada hedef alınması sonucu en az 18 kişinin şehit olduğu 50 kişinin de yaralandığı haber verildi.

13-07-2014


Siyonist işgal güçleri bu gece (12 Temmuz Cumartesi) Gazze'nin Şaaf bölgesinde bir camiyi ve el-Betaş ailesinin evini hedef alarak büyük bir katliam daha gerçekleştirdiler. Gazze'nin orta kısmında yer alan Şucaiyye mahallesinin doğusunda bulunan eş-Şa'af bölgesinde el-Betaş ailesine ait evin ve hemen bitişiğindeki el-Harameyn camisinin insanların teravih namazı kılıp çıkmakta oldukları sırada hedef alınması sonucu en az 18 kişinin şehit olduğu 50 kişinin de yaralandığı haber verildi.

Filistin Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Dr. Eşref el-Kudra, korkunç katliamla ilgili olarak yaptığı açıklamada işgal güçlerinin füzelerine hedef olan cemaatten bazılarının cesetlerinin parçalanmış bir şekilde Şifa Hastanesi'ne ulaştırıldığını dile getirdi.

Saldırıda Gazze'nin emniyet müdür yardımcısı Teysir el-Betaş'ın evinin tamamen yıkıldığı ve kendisinin de ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı ifade edildi. Şehit olduğuna dair haber ise henüz doğrulanmadı.

İşgal güçlerinin son saldırılarda gerçekleştirdikleri katliamlarla birlikte Gazze'ye yönelik operasyonun başlatılmasından bu yana şehit edilenlerin sayısının 156'ya yaralananların sayısının ise 1060'a ulaştığı ifade edildi. Saldırılarda üç yüze yakın ev de tamamen yerle bir edildi. Saldırıların bir çoğunda aile fertlerinin bir arada bulunduğu sırada evlerin hedef alınması sebebiyle çok sayıda aile toptan yok edildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(Filistin Haber)

Etiketler : #Siyonistler   #cami   #çıkışı   #füze   #yağdırdı:   #18   #şehid   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN