
Siyonist işgalciden Batı'ya: Eleştirileri kesin, Mübarek iyidir!
Siyonistişgal çetesi, Batı Dünyası'na Hüsnü Mübarek'e yapılan eleştirilerin durdurulması için çağrı yaptı!
31-01-2011

Siyonist işgal çetesi, yakın işbirliği yaptığı Hüsnü Mübarek'e eleştirilerin kesilmesi için dünyaya çağrıda bulundu. Siyonist rejim, haftasonu Amerika Birleşik Devletleri ve bazı Avrupa ülkesine bölgedeki istikrarın korunması için Mısır Devlet Başkanı Hüsnü Mübarek'e yönelik eleştirilerin durdurulması çağrısında bulundu.
Haaretz gazetesinin haberine göre, Siyonist işgal rejimi, dünya devletlerinin Mübarek'e karşı olan eylemleri desteklemesinden rahatsız oluyor. Üst düzey Siyonist yetkililer, Dışişleri Bakanlığı'nın cumartesi günü ABD, Kanada, Çin, Rusya ve birkaç Avrupa ülkesindeki elçiliklerine talimatlar yolladığını, bu elçilerin bulundukları ülkelerdeki yönetimlerle ilişkiye geçerek, İsrail'in taleplerini aktardığını söyledi. Büyükelçilere, Mısır'daki istikrarın, bulundukları ülkeler açısından da önemli olduğunu vurgulamaları talimatı da gitti.
Siyonist rejim, kendi kamuoyunda da Mısır'da olan bitenlere karşı fazla dikkat çekmemeye çalışıyor. Hatta Başbakan Benyamin Netenyahu, bakanlarına konu hakkında kamuoyu önünde konuşmamaları yönünde talimat da verdi.
(İslam ve Hayat / Dünya Bülteni)
Bir haftada 1.128 Yahudi yerleşimci Mescid-i Aksa’ya baskın düzenledi
Merdavi: Batı Şeria’da direnişin artması işgalcilerin halkımızın iradesini kıramadığının göstergesi
Foreign Affairs: İran savaşı 1991'de kurulan Amerikan düzenini bitirdi
Gazze Şeridi’nde son 24 saatte 10 kardeşimiz katledildi
İktibas’ın Haziran sayısı çıktı
Filistinli mahkumlara sistematik işkence
Ehli Sünnet mi, Ehli Siyon mu?
Siyonist zalime destek veren Avrupa’ya ağır eleştiriler
Makaleler
Hava Durumu































































