Siyonist işgal rejiminden pişkinlik

Siyonist işgal rejiminin, zorla işgal ettiği Filistin topraklarını şimdi de Filistinlilere kiralamak için ABD'yle gizli görüşmeler yürüttüğü iddia edildi.

30-10-2010


Siyonist işgal rejiminin, zorla işgal ettiği Filistin topraklarını şimdi de Filistinlilere kiralamak için ABD'yle gizli görüşmeler yürüttüğü iddia edildi. Filistinlilerin elinden alınan binlerce dönümlük arazilere zorla el koyan siyonist işgal rejiminin bu arazileri asıl sahiplerine para karşılığında kiralamak istemesi yeni tartışmaları da beraberinde getirdi.

İngiltere'de Arapça yayımlanan Eş Şark El Avsat gazetesi, siyonist işgal rejiminin ABD hükümetiyle gelecekteki Filistin devletinin sınırları hakkında gizli görüşmeler yürüttüğünü iddia etti.

Haberde üzerinde durulan seçeneklerden birinin de, siyonist işgal rejiminin Doğu Kudüs ile Ürdün Vadisi'ndeki toprakları 44 veya 99 yıllığına Filistin'e kiralaması olduğu belirtildi.

Dışişleri Bakanlığı Basın İletişim Dairesi yetkilisi Ophir Gendelman ise iddia için, "Doğrudan görüşmelerin sürmesi için ABD yönetimi ile yoğun müzakereler yürütüyoruz" ifadelerini kullandı. Washington ise iddialarla ilgili suskunluğunu koruyor.

(Kaynak: Dünya Bülteni)

Etiketler : #Siyonist   #işgal   #rejiminden   #pişkinlik   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN