
Siyonist işgal rejiminden, Kudüs'te 846 yerleşim konutu daha
İşgal yönetimi Kudüs'ü bir an önce tamamen Yahudileştirmek için hızla yeni yerleşkeler inşa ediyor.
06-12-2010

İşgal yönetimi Kudüs'ü bir an önce tamamen Yahudileştirmek için hızla yeni yerleşkeler inşa ediyor.
Toprağı Savunma ve Yerleşim Birimlerine Karşı Direnme Bürosu tarafından yayınlanan raporda, Siyonist işgal rejiminin asılsız ve hukuksuz bazı kararlar alıp bunları gerçekmiş gibi göstermek için zamanla yarıştığını belirterek, geçen hafta işgal altındaki Kudüs’te sekiz yüzden fazla yeni konutun inşasına onay verdiğini ifade etti.
İşgal altındaki topraklarda Siyonist rejim tarafından sürdürülen yerleşim birimleri inşaatlarını işini takip eden merkez yayınladığı raporun devamında ayrıca, Siyonist hükümetin geçen hafta ilk önce işgal altındaki Kudüs’ün güneyinde bulunan Beyt Safafa’nın toprakları üzerinde kurulan Cilo yerleşkesine eklenmesi için 130 konutun inşa edilmesini onayladığını ardından yine Kudüs’ün kuzey kesiminde bulunan yerleşkelerin genişletilmesi için de 716 konutun yapılmasına onay verdiğini belirtti.
Filistin hukuk merkezi yayınladığı raporda ayrıca işgal rejiminin Batı Yaka ve Gazze’de işlediği insan hakları ihlallerinden de örnekler vererek Siyonist rejimin işgal ettiği bütün Filistin topraklarında barbarlığını sürdürdüğüne dikkat çekti.
(Kaynak: Filistin Haber)
Garantörlük safsatası
Gazze, samimi olanlarla sahtekar olanları birbirinden ayrıştırdı (HABER-VİDEO)
BMGK KARARI: KUZUYU KURDA TESLİM ETMEK
Ruth James: Filistinlilerin masada olmadığı bir Gazze ateşkesi ihanettir
Malatya'dan Yükselen Çağrı: Kürecik NATO Radarı Kapatılsın
Gazze’ye yönelik medya karartması sürüyor
Siyonazi işgal ordusunun Suriye’deki işgali genişliyor
Modern Mitleri Yıkan, Putları Kıran, Ümmeti Uyandıran Mübarek Cihad: Aksa Tufanı
Makaleler
Hava Durumu






























































