
Siyonist gaspçılar zeytin ağaçlarını yakıp yıktılar
Batı Yaka’nın Nablus şehrinin güneyinde bulunan Kasra köyüne bugün sabah gelen bir grup Siyonist gaspçının köy halkına saldırıp tarım arazilerini telef etmesinin ardından işgal güçlerinin de köyü kuşatıp terör estirdiği belirtildi.
27-12-2012
Görgü şahitleri, işgal askerlerinin himayesinde dün akşam ve bugün sabah saatlerinde köyü basan Siyonist gaspçıların asırlık 40 zeytin ağacını telef ettiklerini ve Siyonist gaspçılarla işgal askerlerinin ağaç katliamına karşılık Filistinli vatandaşların telef edilen ağaçların yerine yenilerini dikmek için bugün saban tarlalarına gittiklerini ifade etti.
Siyonist gaspçılarla işgal askerlerinin köyü basıp terör estirmeleriyle çıkan çatışmada onlarca köylü atılan gazlardan etkilenmişti.
Siyonist işgal askerleriyle gaspçılar Filistin halkını bezdirmek, bulunduğu mekânı terketmesini sağlamak ve hayatını çekilmez hale getirmek için tarlalarını telef ediyor, hayvanlarını katlediyor, yangın çıkarıyor. Toprağına bağlı kalan Filistinliler ise dün olduğu gibi bugün de direnmeye devam ediyor.
(Kaynak: FİEM)
Avrupa Parlamentosu, siyonazi çetesini "soykırımcı" olarak nitelemeye hazırlanıyor
Hamas’tan, siyonazi rejiminin çetesine darbe
ABD’den dünya ülkelerine: İsrail’e karşı adım atmayın
Büyük şeytan ABD Gazze'de ateşkes tasarısını bir kez daha veto etti
Şam’da ABD bayrağı göndere çekildi
86 gün boyunca açlık çeken insanları aşağılamak
Gazze'de her gün her saat Kerbela
Nekbe’nin 77. yıl dönümünde
Makaleler
Hava Durumu