
Siyonist çete Kudüs işgalini genişletiyor
Siyonist İsrail, Trump'ın Amerika başkanlığına seçilmesiyle işgal politikalarını da arttırdı. İsrail, Kudüs'te 7 bin 100 yeni işgal birimi inşa edecek.
13-11-2016

Siyonist işgal rejiminde yayın yapan Kanal -2 televizyonu, Kudüs belediyesinin yakında binlerce konutun inşasını ön gören işgal planını açıklayacağını duyurdu.
Amerika başkanlığına Trump'ın seçilmesiyle birlikte işgal politikalrını daha da rahat bir şekilde yürüteceği tahmin edilen İsrail bu doğrultuda ilk adımını attı.
Kudüs'te inşa ettiği işgal birimleriyle demografik yapıyı değiştirmeyi amaçlayan Siyonist İsrail, Kudüs'te 7 bin 100 yeni işgal birimi inşa edecek. Konuya ilişkin bilgi veren Kanal 2 Televizyonu yeni işgal birimlerinin Kudüs çevresinde yer alan Gilo ve Ramat Shlomo yerleşkelerinde inşa edileceğini kaydetti.
YORUMLAR
-
ilyas Metin 16-11-2016 14:38
Bu bizim Olcay galiba
İlginizi çekebilecek diğer haberler
Merdavi: Batı Şeria’da direnişin artması işgalcilerin halkımızın iradesini kıramadığının göstergesi
Foreign Affairs: İran savaşı 1991'de kurulan Amerikan düzenini bitirdi
Gazze Şeridi’nde son 24 saatte 10 kardeşimiz katledildi
İktibas’ın Haziran sayısı çıktı
Filistinli mahkumlara sistematik işkence
Ehli Sünnet mi, Ehli Siyon mu?
Siyonist zalime destek veren Avrupa’ya ağır eleştiriler
TARİHSEL PERSPEKTİFTEN BİR GÜNCEL OKUMA
Makaleler
Hava Durumu
































































