
Sedat Yenigün için Tokat'ta anma programı
TOKAD'ın düzenlediği anma programında, Yenigün'ün arkadaşalrından yazar Hamza Türkmen, şehidin hayatını, düşünce ve mücadelesini anlatacak.
04-07-2009

Toplumsal Dayanışma Kültür Eğitim ve Sosyal Araştırmalar Derneği (TOKAD) hayatını İslami mücadeleye ve tevhidi arınmaya adayan Şehid Sedat Yenigün’ü anmak için bir program düzenleyecek. Programda Şehid’in arkadaşlarından yazar Hamza Türkmen, şehidin hayatını, düşünce ve mücadelesini anlatacak.
İslam'ı yaşama aşkının, İslami bilinçlenme sevdasının, İslami kardeşlik ve İslami mücadele ruhunun mümtaz taşıyıcılarından 1950 doğumlu Sedat Yenigün, 5 Temmuz 1980’de karanlık eller tarafından kurşunlanarak şehit edilmişti. Yazı ve teşkilatçı çalışmalarıyla Müslümanların zihnî yenileşme ve dirilmelerine emek veren Şehid Yenigün’ün kısa ama örnek hayatı program vesilesiyle yeni kuşaklarla da paylaşılmış olacak.
Program, Sedat Yenigün’ün şehadet yıldönümünde 5 Temmuz Pazar günü Saat 20.30’da TOKAD dernek salonunda gerçekleştirilecek.
İŞBİRLİKÇİLİK SUÇUNDAN VAZGEÇMEK YERİNE, GÜZERGÂH DEĞİŞTİREREK HAK SÖZLE YÜZLEŞMEKTEN KAÇINMAK
SUVEYDA'DA KONTROL KİMDE?
Siyonistlerin Akkuyu Üzerinden Hedef Gösterdiği Türkiye Altta Kalmadı! (VİDEO)
EİMMET'EL KÜFR
METAN GAZINDAN VEFAT EDEN 12 ASKERİN HATIRLATTIKLARI
SENİ DE VURURLAR İSRAİL!
Yeni yılımız mübarek olsun
Cumhurbaşkanlığı'ndan Kürecik itirafı
Makaleler
Hava Durumu