
Ramazan istismarcılarına boykot çağrısı
Kapitalizmin ve Amerikan emperyalizminin simgesi olan Coca Cola, gelirinin büyük kısmını siyonist İsrail ordusuna bağışlarken, Ramazan ayında istismara yönelip iftar sofralarının konu edildiği reklam filmleriyle satışlarını artırmaya çalışıyor.
24-08-2008

Kapitalizmin ve Amerikan emperyalizminin simgesi olan Coca Cola, gelirinin büyük kısmını siyonist İsrail ordusuna bağışlarken, Ramazan ayında istismara yönelip iftar sofralarının konu edildiği reklam filmleriyle satışlarını artırmaya çalışıyor. İçeriğinde alkol bulunduğu Tüketiciler Birliği Kayseri Şubesi tarafından Tarim İl Müdürlüğü laboratuarında yaptırılan araştırmayla kanıtlanan Coca Cola, İslami değerleri istismar etmekten geri durmuyor. Bir taraftan Ortadoğu’da akıtılan kana ortak olurken, bir taraftan ise Müslüman ülkelerde satışını artırabilmek için senaryolar üreten Coca Cola, sömürüde sınır tanımıyor.
“CEPHANELERİNE ASLA DESTEK OLMAYALIM”
Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Nazım Kaya, “Ramazan sofralarımızda ibadetimizi yerine getirirken sakın ola emperyalistlerin cephanelerine destek olmayalım. Irak, Filistin ve Afganistan’ı unutmayalım. Filistin’de çocuklarımız yediğimiz, tükettiğimiz birçok gıdanın rengini bile unutmuşken, bizler onlara zulüm olarak geri dönecek ürünlere sarılmayalım” uyarısında bulundu.
(İslam ve Hayat / Vakit)
İktibas’ın Haziran sayısı çıktı
Filistinli mahkumlara sistematik işkence
Ehli Sünnet mi, Ehli Siyon mu?
Siyonist zalime destek veren Avrupa’ya ağır eleştiriler
TARİHSEL PERSPEKTİFTEN BİR GÜNCEL OKUMA
İsviçre merkezli kuruma göre, Gazze’de 200 bin kişi katledildi
Rejimi çökertemedik, "Venezuela modeli" verelim!
Sözde ateşkes: Gazze’de dün 14 Müslüman katledildi
Makaleler
Hava Durumu
































































