One minute!

Siyonist İsrail'in Gazze saldırı ile kopma noktasına gelen Türkiye - İsrail ilişkilerinde yeni adımlar atılmaya başlandı. Geçtiğimiz günlerde Siyonist ülkenin sanayi bakanını ağırlayan Türkiye, Ocak ayında da Siyonist İsrail'in saldırı bakanı katil Barak'ı ağırlamaya hazırlanıyor.

19-12-2009


Siyonist İsrail'in gerçekleştirdiği katliamlar ile gerileyen Türkiye ile Siyonist İsrail ilişkilerinde yeni adımlar atılmaya başlandı. Geçtiğimiz günlerde Siyonist ülkenin sanayi bakanını ağırlayan Türkiye, şimdide Ocak ayında Siyonist İsrail'in saldırı bakanı katil Barak'ı ağırlamaya hazırlanıyor.

Ayrıca Kopenhag İklim Zirvesi dolayısıyla Danimarka da bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kopenhag da siyonist devletin cumhurbaşkanı Peres ile planlanandan da uzun bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin ardından İsrail kaynakları Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Siyonist İsrail'in ziyaret davetini kabul ettiğini ve ziyaretin yakın zamanda gerçekleşeceğini duyurdu.

Siyonist İsrail katliamlarının hesabını vermezken, hemen hemen her fırsatta AK Parti aleyhine demeçler vermeye devam ederken Türkiye ile Siyonist İsrail arasında hızlanan diplomasi şaşkınlık yarattı. Bilindiği üzere Türkiye en sert tepkiyi Gazze konusunda gösteriyor ama Gazze'ye uygulanan vahşi ambargo uygulanmaya da devam ediyor.

(Kaynak: Haksöz Haber)

Etiketler : #One   #minute!   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN