NOEL İSLAM DIŞI DA, DEMOKRASİ, LAİKLİK, KEMALİZM İSLAM İÇİ Mİ?

Adem GEMİCİ

25-12-2015 08:53


Nisa-144: Ey iman edenler, mü'minleri bırakıp kâfirleri veliler (dostlar) edinmeyin. Kendi aleyhinizde Allah'a apaçık olan kesin bir delil vermek ister misiniz? 
 
Bakara-120: Sen onların dinlerine uymadıkça, yahudi ve hristiyanlar senden kesinlikle hoşnut olacak değillerdir. De ki: "Şüphesiz doğru yol, Allah'ın (gösterdiği) yoludur." Eğer sana gelen bunca ilimden sonra onların heva (arzu ve tutku)larına uyacak olursan, senin için Allah'tan ne bir dost vardır, ne de bir yardımcı.
 
"Kim bir kavme (topluluğa) benzemeye çalışırsa o, onlardandır." (Ebu Davud)
 
Noel'in bir Hristiyan adeti ve geleneği olduğu hepimizin malumudur. Küfür ittifakı özellikle medya ayağını çok iyi işleterek, bu İslam dışı geleneği halkında Müslüman olan ülkelerin insanlarına empoze etmiş, bu konuda da başarılı olmuştur. Zaten kitabından bihaber olan halk da bu dezenformasyon için uygun zemini kendisi sağlamıştır.
 
Bu bozulma dıştaki haçlı zihniyetinden çok içteki haçlı zihniyetinin ürünüdür. Türkiye'deki egemen burjuvazi olan beyaz türkler, noel kutlaması yapanların aydın ve ilerici, geleneksel inançla dahi olsa noel kutlamasına karşı çıkanların eski kafalı ve gerici olduğu algısını topluma empoze etmişlerdir. 
 
Noel baba dedikleri papaz "çocuklara oyuncaklar dağıtmak" suretiyle, başka dinin mensuplarının çocukları tarafından dahi sempati toplamış, tüm dünya çocuklarına Hristiyan din adamı sevgisi subliminal bir mesaj olarak sunulmuştur. ALLAH'ın dini gündemi olmayan, kitabından bihaber ebeveynler, çocuklarını bu zehirlenmelerden korumakta maalesef yetersiz kalmıştır.
 
Kendi dininin mensubu çocuklara her yıl evlerinin bacalarından içeri oyuncak atan noel baba!!.. Bu noel babanın çocukları ise, müslümanların çocuklarının evlerinin bacalarından içeri her yıl, her ay, hatta hergün bomba ve füze bırakmak suretiyle evlerini başlarına yıkmaktadır.
 
Ümmetin çocukları yüzyıllardır, noel babanın çocukları tarafından katledilmiş, işkenceye uğramış, yurtlarından çıkarılmış ve iffetlerine el uzatılmıştır. Ancak ümmet derin uykusundan bir türlü uyanmamış, tam bir "stocholm sendromu" haliyle celladına aşık olmuştur. Zira, yüzde doksandokuzu Müslüman olduğu iddia edilen yurdum insanının bile büyük bir bölümü çocuklarının katillerinin bayramını bayram kabul etmişler, onlarla aynı gün bayram kutlayacaklar.
 
Ümmetin katledilen bebeklerinin kanlarını kadehlerine doldurup kırmızı şarap niyetine ve tüm şerefsizliklerinin üstüne olmayan şereflerine içecekler. Mütedeyyin dediğimiz çevrenin bile bir kısmı şimdiden çam ağaçlarını süslemiş, hindilerini beslemeye başlamışlar. Peki ya bu her Kurban bayramında ortaya çıkan, gavurluğunu hayvan severlik maskesiyle gizlemiş olan ve birkaç ağaç için ortalığı savaş alanına çeviren gezi zekalılar, bunca hindi içki masalarında meze yapılırken ve bunca çam ağacı katledilirken neden hiç sesini çıkarmaz?
 
Çünkü her zaman söylediğimiz gibi, bunlar noel babanın gayrimeşru çocuklarıdır. Ne Kurbanda kesilen hayvanlar gerçekte bunların umurundadır, ne de Gezi parkında kesilen ağaçlar. Bunların asıl düşmanlığı ALLAH'ın dininedir. İktidar sahiplerini de ALLAH'ın dininin temsilcisi zannettikleri için onlara da kinleri vardır. Ama asıl düşmanlıkları İslam'adır. Bu zavallılar bir seccade, bir abdest nalını gibi en ufak bir "dini motife" bile tahammülü olmayan faşistlerdir. 
 
Siz hiç Kurban bayramı ya da Ramazan bayramı için hazırlanan Hristiyan gördünüz mü? Çünkü bu bayramların onların diniyle bir ilgisi yoktur. Peki ey Müslüman olduğunu iddia eden adam, nedir senin bu noel telaşın? Şimdi söyler misin bana hanginiz daha onurludur? Senin bayramlarının umurunda olmadığı hristiyan mı, yoksa noel yaklaştığı için türlü hazırlık telaşında olan sen mi?
 
İZZET VE ŞEREF TÜMÜYLE ALLAH'IN YANINDADIR 
 
Olayın birde şu yönüne değinmek isterim. Noelin yaklaşmasıyla birlikte özellikle sosyal paylaşım sitelerinde sanal mücahidler amansız bir cihad içerisindeler. Noelin kutlanmaması gerektiği, noelin bir Hristiyan geleneği olduğuyla ilgili ateşli paylaşımlar adeta yağmur gibi yağıyor. ALLAH aşkına neden konuya hep bodoslama girersiniz. Ortasından başladığınız bir konuda kime ne anlatabilirsiniz. Az da olsa tevhidi şuura sahip olan bir insanın zaten noelle ne işi olur? Tevhidi şuura sahip olmayan birisi de noel kutlasa ne olur kutlamasa ne olur? 
 
Eğer iyi bir şey yapılmak isteniyorsa toplum ALLAH'ın kitabına davet edilmeli ve tevhidi bir şuurla şuurlanması için vesile olunmalıdır. Bu işin formülüdür. Kişi bu formülü kafasında oturtabildikten sonra, sonraki tüm sorular otomatikmen cevap bulmuş olacaktır. Noel İslam dışıdır da, demokrasi, laiklik, kapitalizm, faşizm, liberalizm, sosyalizm, kemalizm, komünizm v.b. beşeri ideolojiler islam içi midir? 
 
Noel İslam dışıdır da, kanun yaparken ALLAH'ın Kitabını referans almamak, ALLAH'ın haramlarını serbest, helallerini yasak etmek İslam içi midir? Noel islam dışıdır da, ALLAH'ın indirdikleriyle hükmetmeyenleri emir ve yasak belirleyici olarak gönüllü seçmek İslam içi midir. Noel İslam dışıdır da, kendisi yığıp biriktirmek suretiyle servetine servet katan, kafası secdede olduğu halde yanında çalışanı asgari ücretle modern köleliğe mahkum eden muhteremler İslam içi midir? 
 
İşte Rabbimizin Kitabıyla kendisini yeniden inşa eden ve tevhidi bir dönüşümle atalar dininden tevhid dinine hicret eden kimse için tüm bu soruların cevapları kendiliğinden gelir. Daha önce de söylediğimiz gibi bizler noel kutlamama kampanyası başlatmadık. Bizler ALLAH'ın ipine (Kur'an-ı Kerim) sarılıp, O'nun dinine yardım ve hizmet edenlerden olmayı, izzet ve şerefi yalnızca O'nun yanında bulmayı ve can emanetini teslim edene kadar bu yolda olmayı Rabbimizden niyaz ediyoruz. İşte bütün meramımız budur.
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
Diğer Yazıları

Makaleler

Hava Durumu


VAN