
NATO, Libya'da 5'i aynı aileden 9 sivili katletti
NATO, Libya'nın başkenti Trablus'ta sabaha karşı düzenlenen bir hava saldırısının hedefini şaştığını doğruladı.
20-06-2011

NATO'dan yapılan açıklamada, sabaha karşı düzenlenen hava saldırısının, muhtemelen "silah sistemindeki arıza" nedeniyle hedefini şaştığı ve saldırıda sivillerin ölmüş olabileceği belirtildi.
Libya hükümetinin sözcüsü Musa İbrahim, NATO'nun, dün gece Trablus'un bir mahallesine düzenlediği hava saldırısında, 5'i aynı aileden 9 sivilin öldüğünü, 18 kişinin de yaralandığını söylemişti.
NATO dün de Libya'da Muammer Kaddafi yönetimine karşı savaşan muhalif güçleri yanlışlıkla vurduğunu açıklamıştı. Açıklamada, perşembe günü bir hava saldırısında, yanlışlıkla muhalif güçlere ait bir askeri araç konvoyunun vurulduğu bildirilmişti.(Kaynak: Timeturk)
Ümmetleşme mi, Uluslaşma ve Aparatlaşma mı?
"İslam işbirliği" değil, emperyalizm ve siyonizmle işbirliği teşkilatı (HABER-VİDEO)
Büyük şeytan ABD savaşa dahil oldu: İran'ı gece yarısı vurdular
Siyonazi çetesi Gazze'de 48 saatte 200'den fazla kardeşimizi katletti
Avrupa Parlamentosu, siyonazi çetesini "soykırımcı" olarak nitelemeye hazırlanıyor
Hamas’tan, siyonazi rejiminin çetesine darbe
ABD’den dünya ülkelerine: İsrail’e karşı adım atmayın
Büyük şeytan ABD Gazze'de ateşkes tasarısını bir kez daha veto etti
Makaleler
Hava Durumu