
NATO, Libya'da 5'i aynı aileden 9 sivili katletti
NATO, Libya'nın başkenti Trablus'ta sabaha karşı düzenlenen bir hava saldırısının hedefini şaştığını doğruladı.
20-06-2011

NATO'dan yapılan açıklamada, sabaha karşı düzenlenen hava saldırısının, muhtemelen "silah sistemindeki arıza" nedeniyle hedefini şaştığı ve saldırıda sivillerin ölmüş olabileceği belirtildi.
Libya hükümetinin sözcüsü Musa İbrahim, NATO'nun, dün gece Trablus'un bir mahallesine düzenlediği hava saldırısında, 5'i aynı aileden 9 sivilin öldüğünü, 18 kişinin de yaralandığını söylemişti.
NATO dün de Libya'da Muammer Kaddafi yönetimine karşı savaşan muhalif güçleri yanlışlıkla vurduğunu açıklamıştı. Açıklamada, perşembe günü bir hava saldırısında, yanlışlıkla muhalif güçlere ait bir askeri araç konvoyunun vurulduğu bildirilmişti.(Kaynak: Timeturk)
Ehli Sünnet mi, Ehli Siyon mu?
Siyonist zalime destek veren Avrupa’ya ağır eleştiriler
TARİHSEL PERSPEKTİFTEN BİR GÜNCEL OKUMA
İsviçre merkezli kuruma göre, Gazze’de 200 bin kişi katledildi
Rejimi çökertemedik, "Venezuela modeli" verelim!
Sözde ateşkes: Gazze’de dün 14 Müslüman katledildi
Lawrence Kudüs'te hem hoca hem haham kılığına girmiş
İktibas ve Cemre Derneği ortaklığında Gazze’de ilk çadırlar kuruldu
Makaleler
Hava Durumu





























































