
NATO hava saldırısında 5 Afganlıyı katletti
Afganistan'da NATO tarafından düzenlenen saldırıda beş kişi hayatını kaybetti, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
05-10-2013
Afganistan'ın doğusundaki Nangarhar kentinde NATO birliklerince düzenlenen hava saldırısında 5 kişi hayatını kaybetti.
Nangarhar Valiliği Sözcüsü Ahmed Ziya Abdulzai, olayın dün gece Behsod ilçesinde gerçekleştiğini dile getirerek, olay ile ilgili araştırma başlatıldığını açıkladı.
Bölge sakinleri, ölenlerin sivil olduğunu söylerken, Uluslararası Güvenlik Destek Gücü ISAF, dün Nangarhar'da gerçekleşen NATO hava saldırısında 5 silahlı kişinin öldüğünü açıkladı.
ISAF, operasyon sırasında sivil kayıpları ile ilgili bilgiye sahip olmadığını belirterek, olay ile ilgili araştırma başlatıldığını duyurdu.
(AA)
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler
Gazze’deki hükümetten “toplu ölüm” uyarısı: Derhal koridor açılsın çağrısı
BM: Gazze’de savaşın başından bu yana en kötü insani durum yaşanıyor
Hiba, kız kardeşinin dört çocuğuna nasıl anne oldu?
Gazze, ulusal sınırların kurbanıdır
Filistinli gruplardan genel grev çağrısı
Siyonazi rejiminden Gazze'de yine okul katliamı: 27 Filistinli katledildi
İstanbul Mısır Konsolosluğu önünde "Refah Kapısı" eylemi
Siyonazi çetesinden Gazze saldırılarını genişletme kararı
Makaleler
Hava Durumu