“Müslümanların acziyeti, Siyonistleri cesaretlendiriyor”

Filistin Âlimleri Birliği, ümmetin susmaya devam etmesinin ve sorumluluğunu yerine getirmesinin Siyonistleri Kudüs’ü İslami kimliğinden soyutlayıp Yahudileştirmek için planlarını daha da gayretli bir şekilde uygulamaya özendireceğini ifade etti.

26-10-2009


“Ümmetin yaşadığı acziyet ve perişanlık olmasaydı gaspçı fanatik Yahudi gruplar Mescidi Aksa’ya saldırmaya cesaret edemezdi” diyen Filistin Âlimleri Birliği, ümmetin susmaya devam etmesinin ve sorumluluğunu yerine getirmesinin Siyonistleri Kudüs’ü İslami kimliğinden soyutlayıp Yahudileştirmek için planlarını daha da gayretli bir şekilde uygulamaya özendireceğini ifade etti.

Filistin Âlimleri Birliği, dün (25 Ekim Pazar) yayınladığı basın açıklamasında Müslüman halkları, Batının münafık tavrı, Amerika’nın sınırsız desteği ve ümmetin de suskunluğu karşısında Kudüs ve Mescidi Aksa’ya yönelik kirli planlarını uygulamaya devam eden Siyonist işgalcilere karşı durmaya ve planlarını başarısız kılmak için harekete geçmeye çağırdı.

Ümmetin âlimlerine de seslenen Filistin Âlimleri Birliği, değişik münasebetlerle Kudüs ve Mescidi Aksa konusunu işlemelerini, bunların İslam’daki yerini gündeme getirip onları korumanın gerekli olduğunu anlatmalarını, yöneticilerini bu hususta uyarıp, Siyonistlerin tecavüzlerine engel olmaya teşvik etmelerini istedi.

Bir çağrısını da Filistin direniş gruplarına yapan Filistinli âlimler, Kudüs ve Mescidi Aksa’ya yönelik görevlerini yerine getirmelerini ve Siyonistlerin devam eden saldırılarına misillemede bulunmalarını istediler.

(Filistin Haber)

Etiketler : #Müslümanların   #acziyeti   #   #Siyonistleri   #cesaretlendiriyor   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN