Mübarek'e de, Süleyman'a da, orduya da LÂ!

Firavun Hüsnü'nün dünkü açıklamasında istifa etmeyip, sadece yetkilerinin bir kısmını yardımcısı Ömer Süleyman'a devretmesi protestocuları daha da öfkelendirdi. Protestocular, "Mübarek defol", "Ne Mübarek'i, ne Süleyman'ı, ne de orduyu istiyoruz" sloganları attı.

11-02-2011


Firavun Hüsnü'nün dünkü açıklamasında istifa etmeyip, sadece yetkilerinin bir kısmını yardımcısı Ömer Süleyman'a devretmesi protestocuları daha da öfkelendirdi. Kızgın kalabalığın adresi yine başkent Kahire'deki Tahrir Meydanı oldu.

Tahrir Meydanı'nda toplanan yüzbinler, Mübarek'in açıklamasının ardından harekete geçti. Açıklamanın yayımlandığı Devlet Televizyonu ile Enformasyon Bakanlığını kuşattı. Bir başka hedef de Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ydı.

Göstericilerin çalışanların devlet televizyonlarına girişine izin vermedikleri belirtiliyor.

Sadece Kahire'de değil, Hristiyanların yoğunlukta yaşadığı İskenderiye'de halk sokaklardaydı. Protestocular, "Mübarek defol", "Ne Mübarek'i, ne Süleyman'ı, ne de orduyu istiyoruz" sloganları attı.

(Kaynak: Anadolu Ajansı)

Etiketler : #Mübarek'e   #de   #   #Süleyman'a   #da   #   #orduya   #da   #LÂ!   
YORUMLAR
  • POLAT   11-02-2011 15:01

    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Mubarek(hiyanet) son demlerini oynamaktadır.ABD de gözden çıkardığı bu insan çıkarları zamanın uzaması nedeniyle kaybolmaktadır.Elini çabuk tutarak bir kendine hizmet edecek,İsrailin güvenliğini garanti edecek bir aypılanma olmazsa olmazlardandır. Müslümanların eline geçen fırsatı değerledirmedikleri zaman, geleceğin dahamı iyi dahamı kötü olacağını Allah bilir ama ele geçen fırsatın da gereği gibi kullanılmadığı zaman da onunda bir bedelinin olacağını kimse unutmasın polat

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN