
Lübnan'daki Filistinli kadınlardan Aksa eylemi
Lübnan'daki Filistinli kadınlar Mescidi Aksa'ya destek verdi ve direnişe devam edilmesini istedi.
18-04-2014

İslamî Direniş Hareketi (Hamas)’ın kadın kollarının dün Lübnan’ın Sayda şehrinin Şehitler Meydanında Mescidi Aksa’ya destek için düzenlediği etkinliğe ilgi oldukça büyüktü.
Etkinlikte konuşanlar işgal askerleriyle Yahudi yerleşimcilerin Mescidi Aksa’yı sürekli basıp kirletmelerini kınayarak, yapılan saldırılara karşı Kudüs halkının göğüsleriyle siper olmalarını takdir ettiklerini ifade ettiler.
Etkinlikte Hamas adına konuşan Ummu İbrahim, Filistin halkının onurlu ve şerefli bir şekilde yaşaması için gençliğini ve özgürlüğünü feda eden esirlere vefalı olacaklarını belirterek, Hamas hareketinin esirleri kurtarmak için çabalarını sürdüreceğini, birinci Özgürlerin Vefası Antlaşması gibi, ikinci ve üçüncüsünün de olacağını söyledi.
Ummu İbrahim yaptığı konuşmada ayrıca, Hamas hareketinin işgalciyi Filistin topraklarından çıkarmak için direnişi stratejik bir tercih olarak gördüğünü ve bundan vazgeçmelerinin mümkün olmadığını hatırlattı.
(Filistin Haber)
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler
"İslam işbirliği" değil, emperyalizm ve siyonizmle işbirliği teşkilatı (HABER-VİDEO)
Büyük şeytan ABD savaşa dahil oldu: İran'ı gece yarısı vurdular
Siyonazi çetesi Gazze'de 48 saatte 200'den fazla kardeşimizi katletti
Avrupa Parlamentosu, siyonazi çetesini "soykırımcı" olarak nitelemeye hazırlanıyor
Hamas’tan, siyonazi rejiminin çetesine darbe
ABD’den dünya ülkelerine: İsrail’e karşı adım atmayın
Büyük şeytan ABD Gazze'de ateşkes tasarısını bir kez daha veto etti
Şam’da ABD bayrağı göndere çekildi
Makaleler
Hava Durumu