Kaza mı, cinayet mi?

Söz konusu olayın kaza değil apaçık bir cinayet olduğunu ifade etmek istiyoruz. Gümrük duvarlarını kullanarak yıllarca halka bu teneke parçalarını otomobil diye satan Karunlar, kaza diye geçiştirilen bu ve benzeri cinayetlerin sorumlusudur.

16-06-2014


İslam ve Hayat

Bugün ajanslara düşen bir haberde Burdur'un Karamanlı İlçesi'nde iki otomobilin çarpışması sonucu 4'ü aynı aileden 2'si çocuk 5 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin ise yaralandığı bildiriliyordu.

Kaza ile ilgili fotoğraflara baktığımızda, çarpışan otomobillerden birinin Türkiye'de yıllarca gümrük duvarları kullanılarak halka otomobil diye satılan teneke parçası taşıtlardan olduğunu ve 4 kişinin bu otomobilde feci şekilde hayatlarını kaybettiğini görmüş olduk. Diğer otomobil ise yeni model otomobillerdendi ve yalnızca şoförü hayatını kaybetmiş, yanındaki akrabaları yaralanmıştı.

Buradan, söz konusu olayın kaza değil apaçık bir cinayet olduğunu ifade etmek istiyoruz. Gümrük duvarlarını kullanarak yıllarca halka bu teneke parçalarını otomobil diye satan Karunlar, kaza diye geçiştirilen bu ve benzeri cinayetlerin sorumlusudur.

 

Etiketler : #Kaza   #mı   #   #cinayet   #mi?   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN