
İstanbul, Ankara ve Sakarya'da Abbas'a protesto
Türkiye’ye gelen Mahmud Abbas, İstanbul, Ankara ve Sakarya'da protesto edildi. Protesto eylemlerinde, işbirlikçi Abbas'ın Filistin'i temsil edemeyeceği mesajı verildi.
07-02-2009

"İşbirlikçi Mahmud Abbas Filistin Halkını Temsil Etmez!", "İsrail İle İşbirliği Suçtur!" yazılı pankartların açıldığı eylemde Arapça, Türkçe, İngilizce "Mahmud Abbas, İsrail'in Suç Ortağıdır!", "İsrail Uşağı Abbas, Türkiye'ye Hoş Gelmedin!" yazılı ve Hamas logolu dövizlerin yanı sıra direniş önderlerinin resimleri taşındı.
Ankara'da ise Filistin Dostları Platformu, görev süresi 9 Ocak’ta dolmasına ve Filistin'i temsil niteliğini yitirmesine rağmen Filistin Devlet Başkanı sıfatıyla Türkiye’ye davet edilen işbirlikçi Mahmut Abbas ve bu daveti gerçekleştiren TC yetkililerini protesto etti.
Mahmud Abbas'ın ziyareti Sakarya'da da protesto edildi. Sakarya Başörtüsü Platformu'nun 178. eyleminde, başörtüsü yasağının yanı sıra, işbirlikçi Abbas'ın Ankara'da kabulü de gündem edildi.
(İslam ve Hayat / Haksöz Haber)
Avrupa Parlamentosu, siyonazi çetesini "soykırımcı" olarak nitelemeye hazırlanıyor
Hamas’tan, siyonazi rejiminin çetesine darbe
ABD’den dünya ülkelerine: İsrail’e karşı adım atmayın
Büyük şeytan ABD Gazze'de ateşkes tasarısını bir kez daha veto etti
Şam’da ABD bayrağı göndere çekildi
86 gün boyunca açlık çeken insanları aşağılamak
Gazze'de her gün her saat Kerbela
Nekbe’nin 77. yıl dönümünde
Makaleler
Hava Durumu