
İşgalci İsrail'i korku sardı
İsrail'de yüksek alarmın verilmesi üzerine, ülke çapında gerçekleştirilen iki günlük tatbikatlar da durduruldu.
21-03-2007

İşgalci İsrail'i korku sardı
Büyük şeytan ABD'nin desteğiyle Filistin'deki işgalini sürdüren Siyonist İsrail rejiminde güvenlik alarmları en yüksek düzeye çıktı. İsrail içinde siyonist hedeflere yönelik saldırı olasılığı üzerine alarma geçen terörist İsrail yönetimi, Netenya kentinde "terörist saldırı" yapacaklarından endişelendikleri bir taksiyi durdurup içindekileri tutukladıklarını açıkladı.
Sharon bölgesinde bugün öğleden sonra yüksek alarma geçilirken, İsrail polisi kentin bazı bölgelerinde yolları geçici olarat trafiğe kapattı.
İşgalci panikte
İsrail'de yüksek alarmın verilmesi üzerine,
ülke çapında gerçekleştirilen iki günlük tatbikatlar da durduruldu. tatbikatlara kalındığı yerden devam edilip edilmeyeceği konusunda bir açıklama yapılmazken İsraillilerdeki güvenlik sendromu da had safhaya ulaştı.
Kaynak: İsra Haber
Bugün günlerden Ahmed Kalkan
SAPKIN GURU TRUMP VE MÜRİTLERİNİN BARIŞ (!) TİYATROSU
İktibas’ın yeni sayısı: Gazze’ye Haramiler Hükmedemez
Siyonistlerin filo baskınında 497 kişi gözaltında
1 DOĞRU 99 YANLIŞ, NETİCE DÜNYADA DA ÂHİRETTE DE ZİYAN
Antisiyonist haham: Siyonizm yüzünden bizden nefret ediliyor
SUÇ OLAN, İŞBİRLİKÇİLİĞİ GÜNDEMLEŞTİRMEK DEĞİL İŞBİRLİKÇİLİKTİR
Filistin'e Yürüyüş Platformu: İki Devletli Çözüm Söylemi, Çözüm Değil Siyonist İşgalin Meşrulaştırılmasıdır
Makaleler
Hava Durumu