
İşgalci ABD, Afganistan'da katliam yaptı: 15 maktul
İşgalci ABD'nin Afganistan’ın doğusuna gerçekleştirdiği hava saldırısında en az 15 sivil hayatını kaybederken, 13 sivil de yaralandı.
30-09-2016

Birleşmiş Milletler (BM) tarafından yapılan açıklamada, ABD’nin Afganistan’ın doğusunda bulunan Nangarhar vilayetine insansız hava aracı (İHA) saldırısı gerçekleştirdiği bildirildi.
Hava saldırısının Çarşamba sabah saatlerinde gerçekleştirildiği kaydedilen açıklamada, 15 sivilin hayatını kaybettiği, 13 sivilin de yaralandığı açıklandı. Açıklamada olayın bağımsız bir şekilde soruşturulması çağrısı yapıldı.
BM Afganistan Yardım Misyonunun (UNAMA) tüm taraflara uluslararası hukuk kurallarının öngördüğü yükümlülüklere uyulması çağrısını yinelediği belirtilirken, hükümete ve uluslararası askeri kuvvetlere olayla ilgili bağımsız, tarafsız, şeffaf ve etkili soruşturma başlatılması çağrısında bulunduğu kaydedildi.
(İslam ve Hayat / Haber 7)
Ehli Sünnet mi, Ehli Siyon mu?
Siyonist zalime destek veren Avrupa’ya ağır eleştiriler
TARİHSEL PERSPEKTİFTEN BİR GÜNCEL OKUMA
İsviçre merkezli kuruma göre, Gazze’de 200 bin kişi katledildi
Rejimi çökertemedik, "Venezuela modeli" verelim!
Sözde ateşkes: Gazze’de dün 14 Müslüman katledildi
Lawrence Kudüs'te hem hoca hem haham kılığına girmiş
İktibas ve Cemre Derneği ortaklığında Gazze’de ilk çadırlar kuruldu
Makaleler
Hava Durumu





























































