
İşgal askerlerinden Mescid-i Aksa'ya alçakça saldırı
İşgal altındaki topraklarda işgal askerlerinin hak ihlallerini takip eden Kudüs merekzli basın merkezi, Sahn’us-Sahra alanında bulanan polis merkezindeki işgal polislerinin Mescidi Aksa’nın avlusunda ihtiyaç gidermeyi adet edindiklerini ve bu çirkin işi özellikle el-Gavanime, er-Rahme ve el-Meğaribe kapılarında yaptıklarını söyledi.
14-02-2010

İşgal altındaki topraklarda işgal askerlerinin hak ihlallerini takip eden Kudüs merekzli basın merkezi dün (13 Şubat Cumartesi) yaptığı açıklamada, işgal askerlerinin Mescidi Aksa’nın saygınlığını çiğnemeye, kutsiyetini ihlal etmeye ve temizliğini kirletmeye devam ettiğini bildirdi.
Kudüs’te faaliyet gösteren merkez bugün yaptığı açıklamada, Mescidi Aksa’nın içinde bulunan polislerden bazılarıyla, Sahn’us-Sahra alanında bulanan polis merkezindeki işgal polislerinin Mescidi Aksa’nın avlusunda ihtiyaç gidermeyi adet edindiklerini ve bu çirkin işi özellikle el-Gavanime, er-Rahme ve el-Meğaribe kapılarında yaptıklarını söyledi.
Merkez yaptığı açıklamada ayrıca, işgal yönetimine bağlı güvenlik güçlerinin Mescidi Aksa’ya gelen Müslümanlarla camiyi korumaya çalışan Filistinli muhafızlara saldırmayı alışkanlık haline getirdiğini bildirdi.
(Kaynak: Filistin Haber)
Gazze’deki hükümetten “toplu ölüm” uyarısı: Derhal koridor açılsın çağrısı
BM: Gazze’de savaşın başından bu yana en kötü insani durum yaşanıyor
Hiba, kız kardeşinin dört çocuğuna nasıl anne oldu?
Gazze, ulusal sınırların kurbanıdır
Filistinli gruplardan genel grev çağrısı
Siyonazi rejiminden Gazze'de yine okul katliamı: 27 Filistinli katledildi
İstanbul Mısır Konsolosluğu önünde "Refah Kapısı" eylemi
Siyonazi çetesinden Gazze saldırılarını genişletme kararı
Makaleler
Hava Durumu