
İranlılar, haccda "Büyük şeytan"ı böyle taşladı
Hacc ibadeti için Arabistan'da bulunan İranlıların "Müşriklerden Beraat" merasiminde attığı "Amerika'ya Ölüm", "İsrail'e Ölüm" sloganları, Mekke semalarını çınlattı.
19-11-2010

Hacc ibadeti için Arabistan'da bulunan İranlıların "Müşriklerden Beraat" merasiminde attığı "Amerika'ya Ölüm", "İsrail'e Ölüm" sloganları, Mekke semalarını çınlattı.
İranlı Hacı adaylarının Müşriklerden Beraat merasiminde attığı "Amerika'ya Ölüm", "İsrail'e Ölüm" sloganları,Mekke semalarını çınlattı.
İranlı Hacı adayları her yıl olduğu gibi bu yıl da, Arafat çölünde Müşriklerden Beraat merasimi düzenleyerek Haccın en önemli şartlarından birini yerine getirdiler.
Merasime katılan Hacı adayları sıkılan yumruklarını havaya kaldırarak "Amerika'ya Ölüm, İsrail'e Ölüm, Allah-u Ekber, Lailahaillallah" haykırışlarının yanı sıra müslümanları vahdet ve birliğe çağıran sloganlar atarak Amerika ve korsan İsrail'e tepkilerini haykırdı.
Başta ABD kıtasıyla Türkiye,Lübnan ve Filistin Müslümanları gelmek üzere dünyanın dört bir yanından gelip Arafat'ta diğer hacılar da İranlılara katılarak çağın Firavunlarını lanetlediler.
Yüz binlerin katıldığı merasimde ayrıca İslam inkılabı rehberi Ayetullah Seyyid Ali Hamanei'nin Hac mesajı okundu.
İslam Devrimi Lideri Ayetullah Hamenei'nin dünya müslümanlarına hitaben yayınladığı hacc mesajının okunduğu müşriklerden beraet eyleminde yüzbinlerce hacınin hep bir ağızdan "Amerika'ya Ölüm" "İsrail'a Ölüm" "Ey dünya müslümanları birleşin" sloganları atmasıyla Mekke semaları yankılandı.
(Kaynak: İslami Yöneliş)
-
ilyas metin 20-11-2010 19:06
haccın bilincide olan iranlı hacılarla gurur duyduk.günümüz emperyalist büyük şeytanları taşlama bilincindeki tüm hacların ibadetini rabbimiz kabul etsin duasıyla. selamlar
Büyük Gazze İstişare Toplantısı Sonuç Değerlendirmesi yayınlandı
Malatya'da NATO üsleri kapatılsın çağrısı
"İslam İşbirliği Teşkilatı" demek doğru mu?
Küresel Sumud Filosu: Sivil, vicdani ve küresel bir yapılanma
RASULULLAH'IN DOĞUMU NE ZAMAN?
Gazze nüfusunun yüzde 10’u şehid ya da yaralı
Gazze'de insani yardıma ulaşmaya çalışan 1900 sivil katledildi
Ankara'da yüz bin kişi Gazze'ye insani koridor için TBMM'ye yürüdü
Makaleler
Hava Durumu