
Irak'ta büyük gösteri: Defol Git Amerika
Gösteride ABD ve İsrail bayrakları yakıldı, "Defol git Amerika", "Kahrolsun Amerika, kahrolsun İsrail" sloganları atıldı.
10-04-2007

Irak'ta büyük gösteri: Defol Git Amerika
Irak’ın Necef ve Kufa kentlerinde toplanan binlerce kişi, işgal kuvvetlerinin Irak'tan çekilmesini istedi.
Binlerce Şii Müslümanın yanı sıra, Sünni Müslümanlardan da büyük katılımın olduğu gösteride ABD ve İsrail bayrakları yakıldı, "Defol git Amerika", "Kahrolsun Amerika, kahrolsun İsrail" sloganları atıldı.
İşgal ordusunun Bağdat’ı ele geçirmesinin dördüncü yıldönümüne rastlayan gösteriler, Mukteda es Sadr'ın çağrısı üzerine düzenlendi.
Es Sadr, dün Irak halkını Amerika’nın varlığını protesto etmeye çağırmış ve Irak güvenlik güçlerini Amerikan ordusu ile işbirliğine son vermeye çağırmıştı.
Büyük Gazze İstişare Toplantısı Sonuç Değerlendirmesi yayınlandı
Malatya'da NATO üsleri kapatılsın çağrısı
"İslam İşbirliği Teşkilatı" demek doğru mu?
Küresel Sumud Filosu: Sivil, vicdani ve küresel bir yapılanma
RASULULLAH'IN DOĞUMU NE ZAMAN?
Gazze nüfusunun yüzde 10’u şehid ya da yaralı
Gazze'de insani yardıma ulaşmaya çalışan 1900 sivil katledildi
Ankara'da yüz bin kişi Gazze'ye insani koridor için TBMM'ye yürüdü
Makaleler
Hava Durumu