
Heniyye: Siyonist rejimi asla tanımayacağız
Hamas'ın 23. kuruluş yıldönümünde konuşan Başbakan Heniyye: Hamas hareketi diğer direniş gruplarıyla birlikte Filistin halkının hakkını ve ümmetin ilkelerini korumaya azimlidir.Beş sene önce yüksek sesle söylediğimizi şimdi yine söylüyoruz: İşgal rejimini asla tanımayacağız.”
14-12-2010

Başbakan İsmail Heniyye’nin, İslamî Direniş Hareketi (Hamas)’ın 23. kuruluş yıldönümü münasebetiyle Gazze’de on binlerin katıldığı muhteşem etkinlikte yaptığı konuşmadan satır başları:
“Filistin halkının hakkını, hukukunu, ilkelerini savunmak, kuşatmayı kaldırmak, birliği sağlamak, direniş ve cihad projesini korumak bizim öncelikli hedefimizdir.”
“Hamas’ın birçok tarafla ilişkisi vardır. Hamas başkalarıyla ilişkiyi çok önemser ama kendi kararlarını bağımsız alır.”
“Batı Yaka’da direnişe karşı sürdürülen baskı ve şiddet var olan gerçeği değiştirmeyecek. Nezih bir seçim olursa Hamas burada daha önce aldığı oyların fazlasını alacak.”
“Hamas hareketi diğer direniş gruplarıyla birlikte Filistin halkının hakkını ve ümmetin ilkelerini korumaya azimlidir.”
“Beş sene önce yüksek sesle söylediğimizi şimdi yine söylüyoruz: İşgal rejimini asla tanımayacağız.”
“Hamas hareketi bugün işgal rejimiyle onun müttefiklerine buradan anlamlı bir mesaj gönderiyor.”
“Denizden nehre, Rafah’tan Re’s’un-Nakura’ya kadar işgal altındaki Filistin topraklarında işgalcilere yer yoktur.”
Gazze’nin orta kesiminde düzenlenen etkinliği canlı aktaran muhabirimiz, Gazze’nin adeta yeşil bir okyanusa dönüştüğünü belirtti.
(Kaynak: Filistin Haber)
Merdavi: Batı Şeria’da direnişin artması işgalcilerin halkımızın iradesini kıramadığının göstergesi
Foreign Affairs: İran savaşı 1991'de kurulan Amerikan düzenini bitirdi
Gazze Şeridi’nde son 24 saatte 10 kardeşimiz katledildi
İktibas’ın Haziran sayısı çıktı
Filistinli mahkumlara sistematik işkence
Ehli Sünnet mi, Ehli Siyon mu?
Siyonist zalime destek veren Avrupa’ya ağır eleştiriler
TARİHSEL PERSPEKTİFTEN BİR GÜNCEL OKUMA
Makaleler
Hava Durumu































































