
Hac ibâdeti tamamlandı
Dünyanın dört bir yanından mübarek topraklara akın eden Müslümanlar, hac ibadetini tamamlamanın coşkusunu yaşıyor.
07-11-2011

Hacı adayları coşku içinde Kabe'ye ulaşarak bayram namazını eda edip, ziyaret tavafında bulunduktan sonra tıraş olarak ihramdan çıktılar ve ''hacı'' unvanını elde ettiler.
Hac farizası için Mekke'ye gelen Müslümanlar, dün Arafat'taki Vakfe duasının ardından topluca Müzdelife'ye hareket etti.
Burada nohut büyüklüğünde taş toplayan hacı adayları, akşam ve yatsı namazlarını cem ettikten sonra gece karanlığında ihramlarıyla adeta beyaz bir sel olup yürüyerek, Mina'ya şeytan taşlamaya gitti.
Lebbeyk ve tekbir nidalarıyla yaklaşık 7-8 kilometrelik yürüyüş sonrası Cemarat'a ulaşan Müslümanlar, büyük şeytan olarak anılan cemreye sembolik olarak 7 taş attı.
Milyonlarca kişinin akın etmesine karşılık alınan güvenlik önlemleri nedeniyle ciddi bir sorun yaşanmadığı gözlemlendi.
Hacı adayları bu coşku içinde Kabe'ye ulaşarak bayram namazını eda edip, ziyaret tavafı ve sayında bulunduktan sonra tıraş olarak ihramdan çıktılar ve böylece hac ibadetini tamamlamış oldular.(İslam ve Hayat / Dünya Bülteni)
Merdavi: Batı Şeria’da direnişin artması işgalcilerin halkımızın iradesini kıramadığının göstergesi
Foreign Affairs: İran savaşı 1991'de kurulan Amerikan düzenini bitirdi
Gazze Şeridi’nde son 24 saatte 10 kardeşimiz katledildi
İktibas’ın Haziran sayısı çıktı
Filistinli mahkumlara sistematik işkence
Ehli Sünnet mi, Ehli Siyon mu?
Siyonist zalime destek veren Avrupa’ya ağır eleştiriler
TARİHSEL PERSPEKTİFTEN BİR GÜNCEL OKUMA
Makaleler
Hava Durumu
































































