
Gazzeli 6 yaşındaki yaralı Emir'in pasaportu
Gazze'deki saldırılar sırasında yaralanan 6 yaşındaki Emir, Filistin tarafından çıkarılan pasaportundaki fotoğrafta, yüzü yaralı, ağzında solunum cihazı olduğu halde çıktı
24-08-2014

İsrail'in saldırısında ağır yaralanan Gazzeli çocuk Emir Rakip'in yurtdışında tedavisi için kendisine pasaport çıkarıldı. Pasaportta çocuğun yaralı haldeki fotoğrafı kullanıldı.
El Cezire Türk'ün haberine göre, 6 yaşındaki Emir Rakip'e çıkarılan pasaportta, başka fotoğraf bulunamadığı için yoğun bakımda çekilen fotoğrafı kullanıldı.
Fotoğrafın çekildiği Şifa Hastanesi'nden bir doktor, pasaport sayesinde Emir Rakip'in yurtdışında tedavi imkanı bulduğunu söyledi. Pasaport, BM Genel Kurulu'nca statüsü devlete yükseltilen ve başkenti Ramallah olan Filistin Yönetimi tarafından verildi. Emir Rakip pasaportu çıkarıldıktan sonra Türkiye ya da başka bir ülkede daha donanımlı bir hastanede tedavi edilebilecek.
İsrail'in 7 Temmuz'dan bu yana Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şu ana kadar 563'i çocuk, 258'i kadın ve 98'i yaşlı 2 bin 98 kişi hayatını kaybetti. 3 bin 189'u çocuk, bin 994'ü kadın, 388'i yaşlı olmak üzere 10 bin 500'den fazla kişi yaralandı.

Merdavi: Batı Şeria’da direnişin artması işgalcilerin halkımızın iradesini kıramadığının göstergesi
Foreign Affairs: İran savaşı 1991'de kurulan Amerikan düzenini bitirdi
Gazze Şeridi’nde son 24 saatte 10 kardeşimiz katledildi
İktibas’ın Haziran sayısı çıktı
Filistinli mahkumlara sistematik işkence
Ehli Sünnet mi, Ehli Siyon mu?
Siyonist zalime destek veren Avrupa’ya ağır eleştiriler
TARİHSEL PERSPEKTİFTEN BİR GÜNCEL OKUMA
Makaleler
Hava Durumu
































































