
Gazze'de katledilenlerin sayısı 715'e yükseldi
Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırılarında katledilen Filistinliler 715'e, yaralananların ise 4 bin 550'ye yükseldi. Katledilenlerin 170'ini çocuklar, 79'unu kadınlar, 37'sini ise yaşlılar oluşturuyor.
24-07-2014

Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırılarında katledilen mazlumların sayısının 715'e yükseldiği bildirildi.
Gazze'de görevini fiilen sürdüren eski Filistin Hükümeti Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, siyonist işgal ordusunun Gazze'nin çeşitli bölgelerinde gece yarısından sonra karadan ve havadan düzenlediği saldırılarda 20 kişinin hayatını kaybettiğini, 31 kişinin söyledi.
Kudra, saldırılarda aynı aile fertlerinin öldüğüne dikkati çekerek, "İsrail ordusunun, Gazze'nin güneyindeki Han Yunus'ta, El-Astal ailesinin yaşadığı evi hedef aldığı saldırıda, aynı aileden 2'si çocuk 6 Filistinli öldü, 3 kişi ağır yaralandı" dedi.
Kudra, ayrıca siyonist işgal ordusunun Han Yunus'a dün düzenlediği saldırıda yaralananlardan 2 öldüğünü dile getirdi.
Siyonist işgal rejiminin 7 Temmuz'dan bu yana Gazze'ye düzenlediği saldırılarda katledilen Filistinlilerin sayısının 715'e, yaralananların ise 4 bin 550'ye yükseldiğini kaydeden Kudra, "Saldırılarda hayatını kaybedenlerin 170'ini çocuklar, 79'unu kadınlar, 37'sini ise yaşlılar oluşturuyor" diye konuştu.
(İslam ve Hayat / Dünya Bülteni)
Rejimi çökertemedik, "Venezuela modeli" verelim!
Sözde ateşkes: Gazze’de dün 14 Müslüman katledildi
Lawrence Kudüs'te hem hoca hem haham kılığına girmiş
İktibas ve Cemre Derneği ortaklığında Gazze’de ilk çadırlar kuruldu
Hamas: Siyonist çetenin hapishanelerindeki Filistinli kadınlar darbediliyor, başörtüleri zorla çıkarılıyor
Gazze’de Yağmur Yağarken Vicdanlar Çöktü
Hamas, Batı Şeria’da yeni 19 yahudi yerleşimine tepki gösterdi
Garantörlük safsatası
Makaleler
Hava Durumu






























































