
Filistin yine kan gölü: Siyonist çete, üç Filistinliyi daha katletti
Müslümanların sessizliğinden yararlanan işgal devleti siyonist çete ise gelen cılız tepkilere aldırmadan katliamlarına devam ediyor. Bugün (17/01) akşamüstü düzenlediği saldırıda biri anne ve çocuğu olmak üzere 3 masum sivili daha katletti, iki Filistinliyi de yaraladı.
17-01-2008

Ne BM, AB, ABD ne de Arap ve İslam Ülkeleri. Hiç biri, İsrail’in işgal altındaki topraklarda işlediği cinayetlere ses çıkarmıyor. Müslümanların sessizliğinden yararlanan işgal devleti siyonist çete ise gelen cılız tepkilere aldırmadan katliamlarına devam ediyor. Bugün (17/01) akşamüstü düzenlediği saldırıda biri anne ve çocuğu olmak üzere 3 masum sivili daha katletti, iki Filistinliyi de yaraladı. Filistinliler bu katliamların daha ne zamana kadar devam edeceğini soruyor.
İşgal güçlerinin, Gazze’nin Beyt Lahiya’da beldesinde bir arabayı hedef almasıyla üç Filistinliyi daha şehit etti. Böylece Perşembe günü katledilen Filistinli sayısı 5’e yükseldi.
Filistin Sağlık Bakanlığına bağlı Ambülans ve Acil İşler Müdürü Muaviye Hasaneyn, şehitlerin anne Meryem Salih er-Rahal ve oğlu Mansur er-Rahal olduğunu, üçüncü kişinin kimliğinin henüz belirlenemediğini kaydetti. Hasaneyn, yaralıların ise Kemal Avdan Hastanesi’ne kaldırıldığını ifade etti.
İşgal güçleri bugün öğleden önce gerçekleştirdikleri saldırıda Salahaddin Nasır Birlikleri’nin Gazze komutanlarından biri olan Ra’d Şehhade Ebu’l Ful ve eşini araçlarını sürerken arabasına attığı füzeyle şehit etmişti. (Filistinhaber.com)
Sözde ateşkes: Gazze’de dün 14 Müslüman katledildi
Lawrence Kudüs'te hem hoca hem haham kılığına girmiş
İktibas ve Cemre Derneği ortaklığında Gazze’de ilk çadırlar kuruldu
Hamas: Siyonist çetenin hapishanelerindeki Filistinli kadınlar darbediliyor, başörtüleri zorla çıkarılıyor
Gazze’de Yağmur Yağarken Vicdanlar Çöktü
Hamas, Batı Şeria’da yeni 19 yahudi yerleşimine tepki gösterdi
Garantörlük safsatası
Gazze, samimi olanlarla sahtekar olanları birbirinden ayrıştırdı (HABER-VİDEO)
Makaleler
Hava Durumu





























































