
Esed güçleri 80 mazlumu daha katletti
Beşşar Esed’e bağlı rejim güçleri ve çetelerin saldırıları sonrasında dün Suriye’de 80 kişi daha hayatını kaybetti. Katledilenler arasında 10 çocuk ve 6 kadın var.
01-12-2014

Suriye’de Esed’e bağlı rejim güçlerinin ve çetelerin hava destekli saldırıları aralıksız devam ediyor. Rejim dün de halka ölüm kustu.
Vakum ve varil bombalı saldırılarını sürdüren rejim güçleri dün 80 kişiyi katletti. Yerel Koordinasyon Komiteleri (LCC) ölenler arasında 10 çocuk ve 7 kadın bulunduğunu açıkladı. Ayrıca 6 kişinin işkenceyle şehit edildiğinin tespit edildiği açıklandı.
LCC’nin verilerine göre Dera’da 29 kişi, Halep’te 28 kişi, Şam kırsalında 13 kişi, Humus’ta 5 kişi, Hama’da 4 kişi ve İdlib’de 1 kişi rejim güçlerinin saldırılarında can verdi. (Haksözhaber)
Gazze’deki hükümetten “toplu ölüm” uyarısı: Derhal koridor açılsın çağrısı
BM: Gazze’de savaşın başından bu yana en kötü insani durum yaşanıyor
Hiba, kız kardeşinin dört çocuğuna nasıl anne oldu?
Gazze, ulusal sınırların kurbanıdır
Filistinli gruplardan genel grev çağrısı
Siyonazi rejiminden Gazze'de yine okul katliamı: 27 Filistinli katledildi
İstanbul Mısır Konsolosluğu önünde "Refah Kapısı" eylemi
Siyonazi çetesinden Gazze saldırılarını genişletme kararı
Makaleler
Hava Durumu