
Dayanışma konvoyu Gazze'de
Aralarında siyonist işgal rejiminin 31 Mayıs'taki Mavi Marmara baskınından sağ kurtulan yardım gönüllülerinin de bulunduğu grup Gazze'ye vardı.
22-10-2010

Aralarında siyonist işgal rejiminin 31 Mayıs'taki Mavi Marmara baskınından sağ kurtulan yardım gönüllülerinin de bulunduğu grup Gazze'ye vardı.
137 araçtan oluşan konvoy Filistin'in Refah Sınır Kapısı'na ulaştı.
Yardım konvoyu, önce deniz yoluyla Suriye'nin Lazkiye limanına, ardından da Mısır'ın El Ariş limanına geçti. Konvoy daha sonra Filistin-Mısır sınırına gelerek, Refah Kapısı'ndan Gazze'ye geçti.
30 ülkeden 300'ün üzerinde gönüllü yaklaşık 5 milyon dolarlık yiyecek, giyecek, eğitim ve tıbbı malzeme yardımı götürdü.
Gazze'ye ulaşabilen yardım gönüllülerinin, 31 Mayıs'taki Mavi Marmara baskınında şehadete yürüyen kardeşlerimiz için anma töreni düzenleyerek, Akdeniz'e çiçek bırakacakları belirtildi.
Gazze’deki hükümetten “toplu ölüm” uyarısı: Derhal koridor açılsın çağrısı
BM: Gazze’de savaşın başından bu yana en kötü insani durum yaşanıyor
Hiba, kız kardeşinin dört çocuğuna nasıl anne oldu?
Gazze, ulusal sınırların kurbanıdır
Filistinli gruplardan genel grev çağrısı
Siyonazi rejiminden Gazze'de yine okul katliamı: 27 Filistinli katledildi
İstanbul Mısır Konsolosluğu önünde "Refah Kapısı" eylemi
Siyonazi çetesinden Gazze saldırılarını genişletme kararı
Makaleler
Hava Durumu