Cami düşmanı Aliyev gemi azıya aldı

Azerbaycan'ın Sovyet artığı eski cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in oğlu İlham Aliyev, cami düşmanlığını sürdürüyor. Son olarak Bakü'de bulunan Hz. Fatıma Camii kapatıldı.

24-06-2009


Azerbaycan'ın Sovyet artığı eski cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in oğlu İlham Aliyev, cami düşmanlığını sürdürüyor. Son olarak Bakü'de bulunan Hz. Fatıma Camii kapatıldı.

Dini İtikat ve Vicdan Hürriyeti Savunma Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre Bakü'de bulunan Hazret-i Fatıma camisine bir hafta önce valilik yetkilileri ve emniyet birimleri gelerek camide toplanmayı yasakladıklarını bildirdiler. Daha sonra Azeri polisler caminin kapatıldığını kaydetti.

Azerbaycan'da günlük olarak çıkan Musavat gazetesinin haberine göre Hazret-i Fatıma camisinin 400'den fazla cemaati vardı. Dernek caminiin neden kapatıldığı hakkında bilgi sahibi olmadıklarını da bildirdi.

(İslam ve Hayat / Dünya Bülteni)

Etiketler : #Cami   #düşmanı   #Aliyev   #gemi   #azıya   #aldı   
YORUMLAR
  • cemaL   09-09-2010 23:27

    önce kendini düzelt sonra insanlığı..

  • jale elhan   26-06-2009 18:13

    Merakediyorum neden insanlar yaradılışlarını unutuyolar nasıl yaratıldıklarını nasıl ölcekler neden ALLAHIN bize verdiyi nimetleri unutuyolar kimin gücüyle ayakda durduklarını kimin verdiyi nefesle konuşa bildiklerini unutuyolar ALLAHIM o insana deyeri bicilmez nimetler salık vermiş göre biliyor duya biliyor ama ne yazık ki ALLAHIN ona verdiyi nimetleri şansları hice kötüye kullanıyor aslında sözün bitdiyi yer diycek bişey bulamıyorum ama emin olduğum tek bişey var islam ülkesinde islamı yaşamak isdeyen insanları sıkıntıya salan her kimse büyük ALLAHIM hesab günü ondan yapdıklarının hesabını sorcak ALLAHIM islah etsin inşallah

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN