Çağlayan ve Taksim'de siyonist soykırımcıya lanet yağdı

Siyonist soykırım çetesini, efendisi büyük şeytan ABD'yi ve işbirlikçilkerini protesto etmek ve Şehid Gazze ile dayanışma içinde olmak amacıyla dün yine meydanlar doldu taştı. İstanbul'da Çağlayan ve Taksim'de gerçekleştirilen protesto eylemlerinde 10 binlerce duyarlı yürek siyonist soykırım çetesine lanet yağdırdı.

05-01-2009


Siyonist soykırım çetesini, efendisi büyük şeytan ABD'yi ve işbirlikçilkerini protesto etmek ve Şehid Gazze ile dayanışma içinde olmak amacıyla dün yine meydanlar doldu taştı. İstanbul'da Çağlayan ve Taksim'de gerçekleştirilen protesto eylemlerinde 10 binlerce duyarlı yürek siyonist soykırım çetesine lanet yağdırdı.

Çağlayan Meydanı'nda gerçekelştirilen ve yüzbiinlerce kişinin katıldığı mitingi Saadet Partisi organize etti. Mitinge, 150'den fazla sivil toplum örgütü de destek verdi. Havanın soğuk olmasına rağmen, meydanda yüzbini aşkın kişi toplandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Çağlayan Meydanı'nda organize edilen ''Filistin'le Dayanışma Mitingi'nde konuştu. Besmele çekerek konuşmasına başlayan Kurtulmuş, Fetih Suresini okudu. Numan Kurtulmuş'un partisi tarafından Çağlayan Meydanı'nda organize edilen mitingdeki açıklamaları şöyleydi: "Rabbinin Mescid-i Aksa'dan Mescidi Haram'a gönderdiği kutlu Peygamberi'n ümmeti, Filistin topraklarını Müslümanlara açan Hazreti Ömer'in torunları, Selahaddin-i Eyyübi'nin torunları, Osmanlı beş parasızken kendisine borçlarını ödemeyi taahhüd eden siyonistleri yıkılın karşımdan, şehit kanıyla alınan topraklar para ile satılmaz diyen Abdülhamit'in torunları, adaletten yana olan aziz insanlar, kalbi daima orada atan aziz Müslümanlar hepinize selam olsun."

Taksim'de de Özgür-Der'in çağrısıyla biraraya gelen yaklaşık bin kişi Taksim'den tünele yürüyerek siyonist vahşeti protesto etti.

(İslam ve Hayat / Dünya Bülteni)

Etiketler : #Çağlayan   #ve   #Taksim'de   #siyonist   #soykırımcıya   #lanet   #yağdı   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN