Bolu Beyi mi Daha Faşist, CHP Genel Merkezi mi?

Mültecileri "beka sorunu", hem de "gerçek beka sorunu" olarak görmek, kusura bakmasınlar ama zamane Bolu beyinin faşizminden aşağı kalır bir faşizm değildir. Hatta o ve benzeri küçük faşistlerin faşizmlerine gerekçe teşkil eden anaç faşizmdir.

28-07-2021


CHP genel merkezi, Bolu başkanı yaptıkları faşistin mültecilere yönelik 10 kat pahalı su kararına katılmadıklarını (kınama, istifasını isteme gibi bir tutum yok) açıklarken bile, alenen mülteci düşmanlığı yapmaktan kaçınmıyor.
 
Genel başkan yardımcısı Seyit Torun parti adına yaptığı açıklamada, Bolu belediye başkanının kararını onaylamadıklarını söylerken, devamında mültecileri "Türkiye'nin gerçek beka sorunu" olarak tanımlıyor ve iktidar olduklarında "Suriyeli misafirleri güven içinde ülkelerine uğurlayacaklarını" söylüyor.
 
Zaten başkanı K.Kılıçdaroğlu da sürekli olarak "Esed'le anlaşıp Suriyelileri ülkelerine göndereceğiz" diyor.
 
Mültecileri "beka sorunu", hem de "gerçek beka sorunu" olarak görmek, kusura bakmasınlar ama zamane Bolu beyinin faşizminden aşağı kalır bir faşizm değildir.
 
Hatta o ve benzeri küçük faşistlerin faşizmlerine gerekçe teşkil eden anaç faşizmdir.
 
Almanya'daki faşist partiler de aynı şekilde Türkleri "beka sorunu" gördükleri için faşizmlerini kusmaktadırlar.
 
Katranı 100 defa kaynatsan da şeker olmaz. CHP de ne açılımı yapmak isterse istesin, temelindeki faşist eğilimden uzaklaşamıyor işte.
 
Nato mermer, nato faşist.
 
(Şükrü Hüseyinoğlu / İslam ve Hayat)

Etiketler : #Bolu   #Beyi   #mi   #Daha   #Faşist   #   #CHP   #Genel   #Merkezi   #mi?   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN