
Başörtüsüne el uzatan NATO askerleri cezasını buldu
Afganistanlı bir kadının peçesini zorla açmak isteyen ve İslami değerlere hakaret eden İspanyol uyruklu 2 NATO askerinin olaya şahit olan bir Afgan askeri tarafından öldürüldükleri bildirildi.
28-08-2010

Afganistanlı bir asker, müslüman kadının başörtüsüne el uzatan 2 NATO askerini kurşun yağmuruna tuttu.
Afganistanlı bir kadının peçesini zorla açmak isteyen ve İslami değerlere hakaret eden İspanyol uyruklu 2 NATO askerinin olaya şahit olan bir Afgan askeri tarafından öldürüldükleri bildirildi.
Afgan polislerini eğitmekle görevli asker İspanyol askerleri üzerine ateş açarak ikisini de öldürürken kendisi de çıkan çatışmada şehadet mertebesine ulaştı.
Peştun dilinde yayın yapan Benava adlı siteye açıklama yapan görgü tanıkları, askerlerin kadınlara saygısız davranmaları, İslami ve Afgan kültürel değerlerine hakaret etmeleri sonrasında kanlı hadisenin gerçekleştiğini söylediler.
Olayın ardından binlerce Afganlı bölgedeki İspanyol üssünün önünde gösteri yaparak Afgan hükümetinden İspanyol askerlerini ülkelerine geri döndürmesini talep ettiler.
Üssün bir kısmını ateşe veren göstericilerin üzerine NATO güçleri tarafından ateş açılması sonucu da onlarca kişinin öldürüldüğü ve 20’den fazla kişinin yaralandığı bildiriliyor.
Afganistan’da 800’den fazla İspanyol askerinin NATO bünyesinde görev yaptıkları kaydediliyor.
(Kaynak: Vel Fecr)
Garantörlük safsatası
Gazze, samimi olanlarla sahtekar olanları birbirinden ayrıştırdı (HABER-VİDEO)
BMGK KARARI: KUZUYU KURDA TESLİM ETMEK
Ruth James: Filistinlilerin masada olmadığı bir Gazze ateşkesi ihanettir
Malatya'dan Yükselen Çağrı: Kürecik NATO Radarı Kapatılsın
Gazze’ye yönelik medya karartması sürüyor
Siyonazi işgal ordusunun Suriye’deki işgali genişliyor
Modern Mitleri Yıkan, Putları Kıran, Ümmeti Uyandıran Mübarek Cihad: Aksa Tufanı
Makaleler
Hava Durumu






























































