Baas rejiminden akıl almaz vahşet

Suriye'de akıl almaz bir katliam yaşanıyor. Ancak kimileri bu katliam karşısında kimi hâlâ reelpolitikten, Başbakan Erdoğan ise Esad'ın alternatifi olmadığından söz ediyor. Başbakan son derece haklı. Bu vahşeti işleme konusunda gerçekten Esad'ın şimdilik alternatifi yok.

26-05-2011


Akli dengesi yerinde olmayan 1993 doğumlu Dera'lı Mürşid Rakan Abazid'in korkunç hikayesi...

Yaklaşık bir ay önce evinin önünde dururken nişancılar tarafından yaralandı, hastaneye kaldırıldı ve başarılı bir operasyon geçirdi. Ancak güvenlik güçleri onu hastanede de rahat bırakmadı, Mürşid'i gözaltına aldılar ve kendilerinin hazırladığı bir ifadeye imza atması için ona korkunç işkence ettiler. 

Mürşid'in akli dengesi yerinde değildi, ama bu gerçek güvenlik güçlerini yıldırmadı, dikişlerini açıp ona işkence etmeye, hatta kafatasını kırmaya kararlıydılar. Ta ki son nefesini verene kadar.  Mürşid'in cesedi birkaç gün önce ailesine teslim edildi.

Ama işte bu halde:

Etiketler : #Baas   #rejiminden   #akıl   #almaz   #vahşet   
YORUMLAR
  • muradi   29-05-2011 23:30

    Başbakan Kur'an'ı kendisine ölçü almadığı sürece daha çok acımasız tağutu destekleyecektir.Çünkü Allahın hükümleriyle hükmetmeyenler kafir,fasık ve zalimlerin ta kendileridir.

  • i.metin   27-05-2011 16:31

    Allah nüslümanlar eliyle belasını verir inşallah

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN