Amerika yine katil, yine katil

İşgalci ABD sniperları Iraklı 3 yaşlıyla 2 sokak temizlikçisini katletti, katil işgalcinin bir helikopteri ise çobanları taşıyan aracı roketledi; Üçü çocuk 8 Iraklı katledildi

22-05-2008


Soykırımcı ABD Irak'ta Müslüman kanı içmeyi sürdürüyor. Son olarak Bağdat'ta 19 sivil işgalci ABD askerlerince katledildi. 

Bağdat'ın doğusunda bulunan polis merkezindeki bir yetkili El Ubeydi'den 11 ceset kaldırıldığını, ölenlerin arasında 3 yaşlı adam, 2 sokak temizlikçisi ile 3 Şii milis bulunduğunu belirterek, bu kişilerin Amerikalı keskin nişancılar tarafından katledildiğini kaydetti.

Amerikalı askeri sözcü, 11 kişinin, ABD askerleri tarafından hareketlerinin kuşkulu görülmesi üzerine öldürüldüğünü söyledi, ancak keskin nişancılardan sözetmedi.

İşgalci Amerikalıların ikinci katliam haberi ise gece saatlerinde Bağdat'ın kuzeyindeki Beyci kentinden geldi. Bağdat'ın kuzeyindeki Beyci'de, Amerikan ordusuna ait bir helikopterden açılan ateşte 8 sivil öldü.

Polis yetkilileri, helikopterin ateş açtığı aracın sivil bir araç olduğunu ve bölgereki çobanları taşıdığını duyurdu.

Ölen sekiz kişiden biri 65 yaşında, ikisi ise 8 ve 11 yaşlarında iki çocuk.

Akrabaları tarafından gasillerinden sonra cenaze namazları kılınan 8 sivilden bazılarından halen kan geldiği ve kefenlerinin kan içinde olduğu görüldü.

Amerikan ordu sözcüsü ise her zamanki açıklamasını yaptı; aracın şüpheli olduğunu ve durmadığı için vurulduğunu ileri sürdü.

(İslam ve Hayat / Dünya Bülteni)

Etiketler : #Amerika yine   #katil   #   #yine   #katil   
YORUMLAR
  • abdullah   26-05-2008 09:45

    ALLAH ÇOK SABIRLIDIR YÜCE RABBİM HEPSİNE ALÇALTICI BİR AZAB VERECEKTİR. HER NEFİS ÖLÜMÜ TADACAKTIR.

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN